mina88 -> Prosim za nasvet - Tašča (11.5.2013 12:37:50)
|
sama ne zmorem več, tašča je neznosna. a ima še katera probleme z taščo???? [sm=zmeden.gif] vse se je začelo z porodom. vtika nos povsod, ampak res POVSOD, kaj bo moj otrok jedel, kaj bo delal, kaj bo,.... živce zgubljam vsak dan, čeprav se trudim malo skulirat saj sem noseča 3 mesece, ampak več kot tolko mi res ne rata [sm=smiley19.gif] ker dela med tednom in je za vikende fraj, je konstantno pri meni. živimo skupaj v hiši, ko sem rodila smo lih dokončevali stanovanje z možem, tako da smo živeli vsi skupaj, pa mislila sem da bo tako bolše saj bo več pomoči, je bilo pa vsak dan pametovanje in pametovanje in.... ne držat otroka v rokah ker so bo razvadu, ne spat z otrokom ker se bo razvadu, ne imet otroka na joški ker se bo razvadu, ne kopat tako ker ne držiš pravilno, daj otroku dudo, daj otroku flaško....[sm=smiley13.gif] to sem nekako pretrpela, saj sem komaj čakala da se odseliva, sedaj pa je tako, kadarkoli grem z otrokom na sprehod po vrtu priteče ven, kadarkoli jo sliši da se je zbudila priteče dol v naše stanovanje, hoče da se igra samo z njo, smeje samo njej, nemogoča je res. kar se hrane tiče pa da sploh ne omenjam, otroku nikoli še nisem kupila fruteka, vse kuham sama, ne dajam soli, ne dajam cukra, ne dajam vegete, ona pa kr teži konstantno da kaj ima veze, če damo vegeto, saj nebo bilo nič, pa potem ko ji lepo rečem da ne dajamo sladkarij mi odgovori da se bo ona skrivala in ji dajala.... [sm=smiley13.gif] pač sem iz take družine kjer smo jedli samo domačo hrano, oče je delal na njivi cele dneve in ni pustil da bi z bratom jedla konzervirano in predelano hrano, zato želim to prenesti na svoje otroke, ona pa namesto da bi bila vesela mi kr naprej očita. moj mož pa je nažalost tak da z njo dela v rokavičkah, js pa včasih ekslodiram pa kr na grdo povem, pa mi je potem žal ker nočem imet nekih kregov v hiši. a je tako težko sprejet odločitve drugih???[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|