januar2014 -> RE: Januar 2014 (5.1.2014 19:15:15)
|
Hojla ! 28.12. Zvecer sem imela spet blage popadke, ki so se ponoci od 2h pa do 4h rahlo stonjevali, ampak ni blo krize. Zagrabil me je pa spodaj v jajcnikih kot nekaksn krc med menstruacijo. Meni se ni zdelo potrebno it v porodnisnico medtem ko je moj stopal da se pojavla to na 5-6min in me preprical da greva. Tam me je spejela ena ki me je skoraj poslala domov,ker nism bla prepricana da so popadki, no po pogovoru se je odlocila da me pogleda, in hopla : gospodicna odprta ste 3-4cm , direkt na klistir , tus in v porodno! Ok..pocas men se ne mudi si mislm.. Do porodne se mi se ni zdelo kriticno, no v dveh urah sem se odprla na 10, vendar so mi moral dat umetne popadke ker mojih nism tok mocno cutla da bi vedla kdaj potiskat. Ja umetni pa bolijo kot hudic, hvala bogu za masko-smejalni plin , da sem bila mal zadeta. Drugih protibolecinskih nisem dobila,ker je slo prehitro. Potem pa sem se 1,5h matrala s potiskanjem glavice, hotl so mi naredi vakum pa sem v zadnji sansi uspela bucko mojga fanta spravit ven. Mela sem super babco,ki mi je pazila presredek, in kljub temu da je imel veliko glavico ,jaz pa ozka in zatecena podaj, me niso prerezali, sem dobila en notranji siv. Rodila v 4h. Mali je imel 2990g, 50cm, og 34cm. Na polno se dojiva, je priden in najlepsi soncek. :)
|
|
|
|