tashq
|
ufff, ste se razpisale... se ne pritožujem, kar tako naprej! pri meni nič kaj novega, samo čakamo naslednji pregled... IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 ...ja tashq "čokoladno mleko" ... razmišljam jaz, kdaj bom šla v trgovino pa kupila to čokoladno mleko, da sprobam, če dela...pa mi kapne, da mamo kakav doma, pa da lahko sprobam kakav dat v navadno mleko.in kaj piše na našem kakavu? (tukaj bi pasal tisti smajli, ki se tolče po glavi )benko! no, sem probala potem ta naš benko pa je res bolje (res čudno drugače, ker čokolada mi pa dela zgago )... cuker test:čudno,sem mislila, da ga zdaj rutinsko vsaka nosečnica dela, pa ga izgleda ne. kolegica ima zdaj septembra rok pa ga ni delala... drugače pa srečno vsem, ki ga boste delale (skupaj z mano! )in pa čestitke vsem, ki ste ga že naredile. morfologija:vas ma kar veliko danes morfologijo...srečno vsem pa poročajte! Aeio:tudi jaz sem nekako pogruntala, da nisi iz Slo, da si nekje s Severa, kot pišeš...nam zaupaš iz kje? IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 ... Zvečer me je bejbi tko brcnu v levo stran trebuha da sm pogledala če je lukno naredu porkafleka pol se je pa še tko naguziu da me je use tiščalo. A je lump nimamo kej, se bo treba kr navadt hehe. ... IZVIRNO SPOROČILO: witch ...Pa da se pohvalim naredila sem še zadnji izpit zdaj pa smo še diploma In upam, da pade pred januarjem. ... čestitke! a so moje brce kaj pomagale...jih imam še na zalogi, če boš rabila pomoč pri diplomi... IZVIRNO SPOROČILO: Night ... Sem pa včeraj prvič začutila boleče brce. Mali je bil zvečer tako živahen, da se mi je premikal cel trebuh, ampak drugače kot ponavadi, ko samo brca. Imela sem občutek, da se mi notri vse premika, da mi pritiska na mehur, na črevesje, v rebra, na želodec. A ne pride to šele kasneje? Saj pa zdaj še ni tako velik? ... tudi jaz imam že kar nekaj časa konkretne brce...verjetno te mali ni samo brcal,ampak se je še obračal zraven...pri meni ima že kar fejst telovadbo... pri prvi morfologiji je bil v glavični vstavi, en teden kasneje,na drugi morfologiji, pa ni bil več na glavo obrnjen.so kar fajn telovadci tile naši... katja123:pozdravljena! jaz sem se zredila 5 kg do 22 tedna...pa z vodo imam jaz že celo nosečnost probleme (na zadnjem pregledu je bila konno bp), ampak mi nikoli niso zdravil predpisali... 3Sonček3: mogoče pa jaz bi majčko...še razmišljam... cena?pa saj so tako dolge oz. široke, da bi pokrile naše bušije še v januarju?ker če bi že kupila, bi za to, da bi tudi nosila, ne pa za okras... barva pa verjetno roza ali turkizna... januar2014:pozdravljena! to, da je tvoj obrnjen z glavico navzdol še nič ne pomeni, ker se ti še vedno lahko obrača (vsaj meni se je). da pa pritiska navzdol pa ni dobro in če ti je svetovano počivanje, bi se jaz tega držala. nekatere nosečnice se morajo več odrekati, nekatere manj, in prav tako je tudi potem, ko že imamo svoje otročke v rokah... so ti pa že ostale odgovorila glede počivanja. vsaka s svojega vidika;tista, ki ima že kakšno težko nosečnost za sabo ali pa angelčka, ti bo drugače odgovorila, kot tista ženska, ki ni nikoli imela problemov z zanositvijo in/ali nosečnostjo. IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 ...Zanč je ploščice polagov po tleh mene je pa kr lomilo zravn mislm... ... Učasih sm hvaležna da se ženskam ne pozna tok k moškim če so potrebne kr v tem primeru bi si js mogla baročne kikle nost une k majo železn obročk not da se mi nebi vidlo ... me res nasmeješ včasih s svojimi izjavami... šola za starše:traja tri dni?ne vem... 2010 v Kranju smo imeli materinsko šolo (je to isto kot šola za starše?), trajalo je približno 4 tedne po 1-2 predavanja na teden (če se prav spomnim...). koš za plenice:imeli smo/bomo imeli brezkasetnega.super zadovoljni! ni pa to neka nuja, lahko se uporablja tudi navadni koš za smeti... IZVIRNO SPOROČILO: januar2014 ...Hvala bogu sva s partnerjem razmišljava pozitivno, se zavedava kakšne posledice bi lahko bile, ampak mislm da pozitivno razmišljanje velik bolš vpliva kot če bi zdaj razmišljala o tem kaj vse lahko gre narobe ... si zelo lepo to napisala...ampak...ne glede na to, kako super se ti počutiš in kako super so tvoji izvidi (vse ni tako super, če te je G opozorila na mirovanje), je res bolje, da tudi poslušaš G, da se ne boš potem sekirala,če bo kaj narobe.sicer sem pristaš tega, da naj se posluša svoje telo in ravna po tem, ampak strokovnjake pa je le vredno poslušati, saj zato pa so strokovnjaki. papa
|