Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Witch joj kakpno dramo s testi prestajaš ampak tudi jaz slutim, da bo danes en lep, magični
Punce mene lahko obarvate modro, je danes prišla. Dobro da sem se prej pripravila na njo. Oddahnilo se mi je, da vsaj ni tistih rjavih izcedko ki so trajali po 10, 12 dni pred tako, da vsaj to. Upam, da se ne vidimo v junijski temi punce
witch tooooooooooooooooooooooooooooo bravo, čestitam..........matr se jokam kot da bi svoj plusek zagledala....srečno do konca :) :) :)...resssssssssssssss bravooooooooooooooo.....
zdaj pa še druge ponavljat za njo....gremo gremo :) :) :)
N O R O! Vedela sem!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Vesela vesela vesela!!! Bravo witch! Želim ti lepo, zdravo in mirno nosečnost! Vem, da bo trajalo, preden boš dojela, ampak vseeno, naj ti nekaj povem: MAMICA BOŠ!!! A te je sploh že zadelo? Uživaj v teh prelepih trenutkih, (PRE)DOLGO si čakala na to!!!
Witch, še ena jokica ti privošči iz srca tale lep, debel plusek! Še zdej me zebe, ker me obliva od veselja . Iskrene, iskrene čestitke! In kapo dol za tako potrpežljivost
Uživajta s tvojim dragim v teh prvih trenutkih, potem pa ti želim vse lepo, mirno in zdravo nosečnost. Sploh ne morem verjet, da je mislim, da po naju s Curly še leta 2012, koooončno nalulala še kakšna starina! Monsy, Littlesun.... tudi vaju čaka to, upam, da čimprej!
Ostalim, ki se odločate ali poiskati pomoč ali ne, kar pogumno, ni vredno vseh teh mesecev razočaranj, upanja, razočaranj, upanja, saj vidite, da lahko uspe tudi v prvo!
Witch, še od mene iskrene čestitke in lepo in mirno nosečnost ti želim, čeprav nikoli ne komentiram na tej temi ampak vas redno spremljam ter se veselim in jočem z vami. Vsem ostalim puncam prav tako želim da čim prej zagledate magični plusek
witch, ni besed, s katerimi bi ti povedala, kako vesela sem zate. Tvoj cas je prisel, uzivaj vsak trenutek, zasluzis si.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
ne ne, ne skrivam se, sede spim v službi nisem še čist na čistem, bom pa tam nekje do začetka naslednjega tedna Ja zdej sem šla malo računat in mogoče, če bi res imela GROMOZANSKO srečo, bi se lahko kaj zgodilo in je čez par dni ne bo. ampak čisto dvomim. u bistvu imam občutek da bo zdaj zdaj M prišla. simptomčki, ki nakazujejo M so že v polnem teku
Skoraj ne morem verjeti da se to res dogaja. Prav brez besed sem in cel solzna ob vseh čestitkah in dobrih željah.
Naslednji teden imam krvni test, tak da upam, da bodo novičke dobre. Itak pa bom sporočila kako sem
Močno močno močno držim pesti za vse vas. Da nobeni nebo potrebno toliko časa čakati na plusek. Sploh pa vse "starine" LS, Arual, monsy, lidik, *viva* in še vse ostale, naj vam čim prej tečejo take solze kot danes meni.
Mislim da kar bo
tiste, ki se še mene malo spomnite, naj vam povem, da je krvni izvid negativen So mi ga danes delali v stari porodnišnici, tako da me v ponedeljek čaka laparoskopija in histeroskopija, a še ne vem kako bo vse potekalo, če med vikendom slučajno dobim . Nimam pa nobenega znaka, da bo prišla