mamica deklicam -> RE: II pričakujemo MAJA 2013 (8.5.2013 9:36:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lili11 witch tudi mene zanima tvoj plusek...res ti močno želim, da ti je končno uspelo....zdaj imam drug nick, sem bila pa anonimna, sva včasih tudi klepetale, sam sem pozabla tam čisto vse od gesla do uporabniškega imena..... pa hitro nas razveseli z novičko.... mamica deklicam jaz bi na tvojem mestu delala kar clear blue, najbolj natančen :) :)...a boš imela pri dr. voglerju, nekje sem te brala da te je on pregledal....tudi jaz sem bila leta 2009 operirana dvakrat za laparaskopijo in histeroskopijo...predlagam ti, da probas piti čimveč vode ko se bos zbujala iz narkoze, meni tega pri prvi operaciji ni noben povedal in sem bla se cel teden fuč, dva dni niti na nogah nisem mogla stati...sej je dr.vogler ful sekiral zarad mene :)...res je fajn striček :) lep dan ja, sem pri dr.Voglerju in je tudi meni super. Je stokoven, natnačen, zna se pohecati, razloži tako, da je vse razumljivo. Do sedaj si je še vedno čas vzel, če sem ga morala kaj vprašati, meni je poleg tega najbolj všeč, da mi ni kompliciral zaradi teže. Je omenil a da bi se obesil na to, pa ne. Verjetno si je zapomnil, da sem obe hčeri zanosila pri teh kilogramih. Hvala za informacijo o pitju vode. Se bom "nalivala" [sm=smiley36.gif] in tudi sama razmišljam, da bom šla kupit Clear blue, saj me ne bo konec, če ga enkrat kupim po petih letih od prve nosečnosti [sm=jezicek.gif] Pa 100% javim, upam, da dobro novico[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|