oreh -> RE: II pričakujemo MAJA 2013 (29.4.2013 10:48:43)
|
Anonimna, prvi posvet pri Rešu zgleda tako, da ti naredi UZ, pove stanje, tvoj opravi spermiogram in takoj, ko prinese seme ga skupaj pogledate pod mikroskopom (gledate po ekranu[sm=smiley36.gif]), pa pove kako in kaj je s semenčecami. Če je slabša situacija se mi zdi, da da kasneje tvoj še enkrat seme, tebi predpiše klomifen že na 1. posvetu. predpiše ga vsaki za 3 mesece, v prvem mesecu prideš k njemu mislim, da okoli 12 dneva, kjer naredi tudi en test, pozabila ime, kjer preveri ali semenčeca pridejo na pravo mesto (večer prej imata SO), nato laparo, pol-letna pavza in potem IVF. Kako je pa z laparo pa je verjetno odvisno od trenutnega stanja tam spodaj. Pri njemu gre vse hitro, vedi pa, da veliko punc zanosi že ob klomifenu, upam, da boš med njimi.[sm=smiley36.gif] Witch, meni se zdi ta tvoj realen pogled na prihajajoči test čisto normalen. vem, da je zelo hudo in boli, ko pomisliš, kaj če ne bo, kako se bom spet pobrala, a najbolje se zaščitiš ravno, če si daš 50-50 možnosti... Jaz bi najraje takrat v takih trenutkih zaustavila čas ali zaspala za ves teden, ker te kar v prsih stiska, ko pomisliš, če ti ni uspelo. Ampak mogoče pa boš tista srečnica, ki pa ji je vendarle uspelo že z 1.IUI, ne še vršt puške v koruzo! Ko se želim sedaj vživet v tvojo kožo sploh ne vem od kje ženske pobiramo vso to upanje, optimizem in moč. Tvoj boj je še posebej dolg, a tudi ti boš poplačana! V to verjemi!
|
|
|
|