betricija
|
no mislim, da je končno prišla... mislim, tako da jutri zjutraj k rešu rozica86 a včeraj si bila pri Rešu? kdaj pa? jaz sem tja uletela okol 11h ure samo po novo dozo injekcij. kakšno kombinacijo si imela pa prej? ta kombinacija je moja prva. je pa tako, da sem jaz spet v 1 postopku, ker imam doma že eno čebelco staro 2 leti. sem pa takrat zanosila v 5 poskusu. 3 ICSI sem imela v ljubljani, takrat sem imela suprefact in menopur..rezultati; 1.ICSI 9 celic, 4 morule 5 dan, 2 vstavili notri, rezultat 14dan nekaj čez 500 hormona, potem pa je šlo naprej.. 2.ICSI: 6 celic, ni prišlo do ET, ker nobena celica ni bila zrela...mislim, da so mi takrat prepozno dali stopko, ker so bili folikli že veliki 26-27 3. ICSI: 14 celic, ni prišlo do ET, 7 se jih je oplodilo, pa ne vedo kdaj so se prenehale razvijat... takrat sem zamenjala kliniko šla k rešu in dobila gonal pa še nekaj proti koncu špikanj, pridelela 5 celic vstavili eno lepo celico 5.ICSI: sem pa vztrajala, da probam z Merionalom in suprafact sprejem in sem pridelala 10 celic, 3 so se oplodile, 2 so mi vstavili notri, obe sta se prijeli, v enem ni bilo ploda, v drugem pa je zrastla mala frača, ki mi sedaj občasno pije živce...trmaaaaa...pa nisem verjela, dokle sama nisem doživela...samo je pa cotlih lepotička. tako sedaj sem spet v borbi...zaupam zdravilu, ker sem vedno dobro odreagirala, rešu zaupam še bolj, tako da kaj je bilo v ljubljani narobe, da ni prišlo do ET niti pri 6 oplojenih celic od 14...kar pogumno rozica napalmica iii bravo bravo za . a smo ženske res tolk neučakane, da delamo teste že tolk prej a ne...jaz že sedaj vem,d a ne bom čakala do konca... tara.81 reš je ponavadi cel julij na dopustu. sedaj pa ne vem ali začne s 1.8. tako da prideš tja kot 1.dan menstre ali že začenja s punkcijami...malo poglej na MON tudi... tamala86 srečno tudi tebi
|