mišamašaa -> RE: IVF/ICSI april-maj 2013 (2.6.2013 12:44:59)
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiii spet mam 2 fižolčka[sm=smiley36.gif], 2 gresta pa v skrinjo. Ma sem tko srečna, da me kar razganja, jaz naj bi pa počivala[sm=jezicek.gif]. Danes je bil pa Reš sam, brez vajenk. Je mel pripravljenega samo en zarodek, pol je pa mojga vprašu kolk jih damo not?Mojga, mene pa nč in k je moj reku ja 2, je začel, ja če imata dost prostora pol pa lahko, če ne boste pa kej pregradil, a ne.[sm=jezicek.gif] Res je dobre volje zadnje čase. Da ne govorim, k je otroka najinga zagledu, ja čist se je raznežu, pa pogovarju z njem[sm=jezicek.gif] napalmicamene če bi me reš poslal bogu za hrbet po prometrium, bi ga šla iskat, ker mu zaupam in 1x sem bila že srečno noseča pri njemu in ne zamenjam zdravil, pa če se nevem kaj zgodi. grem tud vsak teden v italijo, če je treba. pa tudi prometrium se lahko pije, ga ni treba dajati v nožnico, če ne želiš. verjetno pa vsaka gleda na to stvar drugače. ti si zanosila z utrogestanom in navijaš za njega, jaz pa z prometriumom. itak je pa samo konec važen, da postanemo noseče, a ne[sm=bravo.gif]
|
|
|
|