tamala86 -> RE: IVF/ICSI april-maj 2013 (30.5.2013 21:48:22)
|
Čestitke vsem trem nosečkam!:) Jaz imam pa eno prav lepo novičko...danes dobila pošto...OBA zarodka so zamrznili!!! Sploh ne morem verjet. Do sedaj še nisem imela zamrznenčkov, zdaj pa kar dva in še dve pikici grejem! Ni vrag, da se ena ne bi prijela! Zdaj sem čist optimistična, kar prepričana sem, da bo! Upam, da tokrat res...!:) Ne vem, katera je vprašala, ampak tamala je bila že dvakrat na transferju pri Rešu z nama in je bil zelo prijazen, še narisala mu je tam slikico, pa jo je spravil.:) jona klara - da te potolažim glede FSHja. moj je bil 1 leto nazaj 12,65 pa sem stara 26 let. 3 mesece nazaj je bil 7,44 - močno je padel, ampak baje lahko tudi niha, samo dejanskega stanja pa ne more popravit, ko je enkrat visok...bolj siguren je amh. moj je zelo nizek 0,56. naj bi pa nekje po 45 letu (mogoče kako leto manj) padel pod 1. ko doseže vrednost (pribl.) 0,3, nastopi menopavza. tako da bom jaz kar kmal v meni, ne pa šele čez 20 let. ampak tud z malo celicami se da...jaz sem pa v tem postopku pridelala kar 5 celic. torej nikar ne obupat! Vsem veliko sreče! LP;)
|
|
|
|