šrimpf -> RE: Decembrke 2013 (23.11.2013 13:24:02)
|
dan! Izibizi, ja, lahko da se celo celo srečava v P, če si iz lj :) pri prvem sva bili z eno od sojulijk v sobi skupaj :) jaz sem imela CR zaradi temenske vstave in kasnjšega zastoja poroda. zdaj v drugo CR ni napovedan, G je rekla, da ne vidi razloga, da ne bi mogla naravno rodit, me bo pa baje poslala na posvet v porodnišnico (kdaj to bo, ne vem, ker imam naslednji pregled že v 38. tednu). edino to je, da ne smejo pretiravat z umetnimi (ali jih sploh ne smejo dat, ne vem točno), pa verjetno ne sme it preveč čez rok, pa predolgo ne sme trajat. bolj u izi je oz. prej naredijo cr, kot če ga ne bi že imela. šivov ali kakega zategovanja nič ne čutim. če te lovijo leta, je pač malo nerodno to, da je treba po cr malo počakat. okrevanje je pa čisto odvisno od vsake posameznice. moja sorodnica je šla tri tedne po CR na Uršljo, js sm se pa po enem mesecu komaj privlekla do križišča. čist odvisno. vsekakor ti želim, da se mala obrne in da boš imela normalen porod. če pa ne, pa tudi ne bo nič hudega, boš videla. [sm=smiley1.gif] dojenje... hm, spet odvisno. eno kolegico je mleko zalivalo po cr, jaz sem se pa recimo malo matrala, pa tametil sem jedla. ker se mi je zdelo, da nimam dovolj mleka, potem je še mali nekaj štrajkal. ampak sem vztrajala do 11. meseca, čeprov smo stalno dodajali. no pri nas je bila še alergija vmes.
|
|
|
|