cowgirl -> RE: Decembrke 2013 (20.11.2013 12:16:18)
|
izizbizi77: imela sem že 2x cr. enkrat v celju in enkrat v postojni. v celje sem prišla že ful odprta, medenična vstava, prvorodka, pa niso premišljevali dolgo kaj bi naredili. tako je bil hitro narejen CR. V spinalni seveda. drugič v PO je bil načrtovan, zaradi težave s srcem, ker se ne smem naprezat. Takrat so me vprašali, če bi rada, da je očka zraven. ČE bi bila v splošni narkozi tega sevedea ne bi vprašali, vendar pa ne maram splošne anestezije sem imela spinalni blok in oba sva otročka videla takoj, ko so ga potegnili ven. Potem je šel očka z njim in babco, da sta ga opedenala. JE bilo ful lepo imeti nekoga zraven, medtem, ko te režejo. Je vsaj malo podobno porodu. [sm=jezicek.gif] PRvič v Celju sem tudi imela spinalni blok, sem hčerkico videla, jo poljubčkala, potem so jo pa hitro odpeljali k očkatu, kjer sta jo z babco zrihtala. Obakrat so me potem začili, me uredili in odpeljali ven iz operacijske, pa pripeljali tja še očkata in novorojenčka, kjer smo se dojili. Tako da si drugačnega CRja sploh ne predstavljam. V LJ očka ne sme biti poleg mene v operacijski. [sm=zmeden.gif] NAj ti še povem, da dojenje ni nikakršni problem, tudi če imaš CR. Le malo dalj mogoče traja da dobiš naval mleka. JAz sem ga po treh dneh dobila toliko, da sem si pumpala... In dojila sem oba brez problemov tudi kasneje. Kar se tiče umivanja ritke. Uporabljam samo vodo in toto krpice od tosame ali vato. Tisti robčki so polni kemije. Poskusite se same umit po obrazu ali riti, kako vam bo kožo skup vleklo... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|