lastovica
|
BT merite zgolj in samo na enem mestu, in sicer predno kar koli naredite zjutraj. Torej, ko ste še v postelji, se samo z roko stegnete do termometra in izmerite. Dobro je, da jo merite vedno ob približno istem času in sicer oralno, vaginalno (v tem primeru je med M ne merite) ali rektalno, nikakor pa ne pod pazduho. Jaz sem si jo merila od januarja pa do predvčerajšnjim, pa sem se odločila, da neham, ker potem sem ves čas res samo o tem razmišljala in že vmes vedela, da nič ni, ker ni bilo O. Je pa normalno, če T niha in kot sem prebrala na forumih, ima tipično krivuljo BT zgolj tretjina žensk (citiram dr. Pušenjaka). Pravijo pa, da je dobro meriti tri mesece predno vidiš dejansko sliko, kako poteka ciklus in vidiš, kdaj približno nastopi O (če sploh pride do O). Če pa redno na vsak drug ali tretji dan , potem pa sploh ni problem, da ne bi ulovila O, ker plavalci itak zdržijo do 5 dni v telesu. Torej ne se preveč obremenjevat s temperaturo in iskat prave dni za , ker potem se lahko zgodi, da ti seks postane obveznost in ne užitek. Jaz sem se že kar sprijaznila, da pač ne bo šlo tako gladko, ker se že 13. krog trudiva, ampak vem, da bo enkrat prišel tudi moj čas, ko bom zagledala . Tako, da punce kar pogumno in držim pesti, da čim hitreje zagledate . Jaz sem se sedaj odločila, da bom pila maco, ker sem o tem tudi kar nekaj prebrala na forumih. Če že pri zanositvi ne bo pomagala, mi bo pa upam dala več energije in dobre volje.
|