kalbo -> RE: Kateri enoprostorec? (26.3.2013 9:24:07)
|
S temile rabljenimi avti je križ. Do lani bi ti rekel, pojdi, kupi, saj nima kaj bit, ker do zdaj dejansko ni nič blo. No pa sva lani kupla C8, pa smo po kalvarijah zamenal mašino, ker so jo uspešno zribali nekje v Belgiji, hvala bogu delno na garancijo. Če najdeš avto z znano zgodovino, go for it, pa znamka niti ni tako važna, če imaš za stegnit, potem kupi novega, oziroma vsaj testnega. C8 imajo velikokrat v akciji z veliko opreme za okoli 20 tisočakov, kar je ceneje od Picassota. Kar se tiče pa tega kaj kupit, bi se zagotovo še enkrat odločil za velikega enoprostorca, se pravi C8, Peugot 807, Fiat Ulysee. Picasso je to le na pol. Nad avtom, odkar mu seveda mašina šiba nimam pripomb. Obrneš ga praktično na mestu, ker ima kombijevski ajnšlag Drsna vrata so zakon, parkiraš v sodobni ozki boks v nakupovalnem centru in z lahkoto spraviš mulce ven, kar je pri meni odneslo komplet VW grupo, Forda pa še katerega in mi ni žal. Žal mi je edino, da nisem tega avta kupil že leta 2006 novega, na žalost mi je bil taktar prevelik, no to sem mislil takrat.
|
|
|
|