Frodo Bisagin -> RE: Kateri enoprostorec? (27.3.2013 13:21:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Malo si poglej kreš teste. Na žalost je tvoja kolegica al kaj je že pač zadela na slabem oziroma nesrečnem mestu in ne verjemem, da je blo 10 na uro, prej 30-40. Ženske ste eksperti v tem, kako naredit iz nič totalko. Podobno bi razpadel vsak avto s 5 zvezdicami tud tvoja mazda, ker je tko narejeno, da razpade vse razen školjke (podobno kot pri formuli) da ublaži trk. Zadnjič je sodelavka od moje skvo speljala v prvi, pa je mal preveč gasa dala, pa jo je zasukalo v bližnji reklamni pano....rezultat totalka, pa je sedela v Japoncu. Pa ni ne meni, ne njej, ne njenemu jasno, kako lahko sploh to rata. Zato se pa avto zavaruje kasko. Lej saj mi ni treba verjet ... bilo je pri okol 10km/h ... zgodilo se je v jutranji prometni konici pri speljevanju pri semaforju ... eden pred njo je speljal in takoj zaviral, ker se je en kolesar šel kamikaze v rdečo ... njej pa ni uspelo več do konca zavirat in se je pač direktivo (pod nobenim čudnim kotom) prislonila nanj ... so klicali policaje pa delali zapisnik in je tudi policaj komentiral da česa takega pa še ne. Skratka itak smo off toppic zdaj ... jaz sem samo delila svoja opažanja in izkušnje ljudi, ki jim zaupam. Tiho bodi skvo!!! Itak nimas pojma, kalbo ze zna in ti je povedal !!!! [sm=smiley4.gif] Kako to , da Pa ni ne meni, ne njej, ne njenemu jasno, kako lahko sploh to rata??? Pac "zadela na slabem oziroma nesrečnem mestu" in ne verjamem... - genialen odgovor [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|