sabincica -> RE: Kateri voziček izbrati? (29.4.2015 8:35:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gilly1 IZVIRNO SPOROČILO: soncek87 eewo mi pa tega cakamo.. :DD https://pametninakupi.si/otroska-oprema/vozicki/3v1/TUTEK-Turran-ECO komaj cakam da ga vidm v ivo in sestavim..:DDD jejjj[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Prosim za pomoč :) Tudi meni je tutek turran vizualno zelooo zelooo všeč - ali ima katera praktične izkušnje s tem vozičkom (na internetu ne najdem nobenih uporabniških izkušenj)? Zanima me predvsem, kakšna je vodljivost tega vozička, glede na to, da nima vrtljivih koles. Kako je z ovinki? Zdravo,Gilly1. Se jaz povsem strinjam z Asparo. Voziček je noro lep, tudi jaz sem razmišljala o takem, ker nisem nič vedela o njih- o vozičkih na splošno. Ne glej kaliko ti je všeč pač pa za kaj, kje in koliko ga boš rabila. Mi bomo vozičkali tudi po makadamu in neravnem terenu, zato se mi zdi primeren, da ima 4 kolesa, po možnosti vsaj zadnja velika in napihljiva, lahko tudi amortizirana, sprednja kolesa pa obvezno vrtljiva 360 stopinj v obe smeri, z možnostjo blokade. Zakaj? Zato, ker ko boš šla sama v trgovino po drobnarije ali pa v drogerijo, sem ne boš mogla obračat z vozičkom v trgovini, ker imaš fixna kolesa. Se boš morala naslonit na ročaj od vozička, prednja kolesa dvignit in se z vozičkom vred zavrtet okoli police ( pa če sešteješ težo vozička s košaro, otrokom in fansgo v nakupovalni košarici, kr nanese). Tako da ko kupuješ voziček, gledaš, da ga lahko v trgovini s kazalcem porineš naprej in da ko ti stojiš pri meru, voziček obrneš okoli njegove osi za 360 stopinj. To sem jaz zahtevala od vozička in tazga sma tudi kupila in pa da ima vse tri sestavne dele ( jajčka, košara in športni del). Najin je takle: http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/freeon-voziCek-summer-trio-rdeC/580933830032058093 . Ni ravno tak dizajn in barva, ki sem ga želela, ker tisti ki je bil men res res ful všeč je bil 1.500 eur, brez jajčke in adapterja za v avto, ki si ga pri tem modelu obvezno potreboval. Pri tem Freeon-u ki sma ga sedaj kupila ga pa ne. No kokrkoli že, odločitev je tvoja, jaz sem samo navedla razloge zakaj je men nepraktičen, lahko pa poiščeš podoben model, ki ima vrtljiva kolesa[sm=smiley36.gif] Veliko uspeha pri nakupovanju. LP, Sabincica
|
|
|
|