ursika_ursi -> RE: Kateri voziček izbrati? (24.5.2013 17:32:22)
|
No, da še jaz pristavim svoj piskerček[sm=smiley1.gif] Midva sva vzela Dorjana, ampak ne usnjenega, klasičen model (sport line 3, 2013- ta novi model)[sm=smiley1.gif] ZAenkrat še ni v uporabi, bo pa čez kakšen mesec, ampak koliko sem ga malo prevozila pa preizkusila je ful simpl za uporabo, super na malo se zloži in gre komot v prtljažnik, vsaj v najinega bi lahko dobila 3 take vozičke[sm=smiley1.gif] Všeč so mi napihljiva kolesa, vzemtenje, velika košara in to, da lahko vse prevleke čisto enostavno dol pobereš, daš prat in pol brez problema namontiraš nazaj. Poznam 2 punci, ki imata tudi tega, ampak prejšnji model pa sta super zadovoljni. Je pa ta voziček precej bolj stabilen od Lux4Kids Q7 (ga ima prijateljica pa je taki bolj, na majavem ogrodju). Sem se odločala med tema dvema in zaenkrat mi ni žal, kako bo pa v praksi pa vam javim junija[sm=smiley1.gif] Košaro pa komot na hitro namontiraš na ogrodje, ta klik sistem mi je ful všeč. Sem probala na kolegičinem z dojenčkom vred pa gre čisto komot. Aja, Tutek Ambero je ful lep, ampak ima precej manjšo košaro in če te to ne moti ni panike. Meni osebno je ful lep, velikost košare pa me moti.
|
|
|
|