Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 21:58:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Za vnuke bodo pa že mladiči poskrbeli (če jih bodo imeli). Najbolje, da poskrbim še za pokojno prababico in nerojene pravnuke, če zadanem na Lotu, kajne? Frodo - ja drugače bi ti bila težko soseda, kajne? Greva na kavo? Če si na RR, potem tako ali tako nimaš nobenega pametnega dela.
|
|
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:01:50
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Za vnuke bodo pa že mladiči poskrbeli (če jih bodo imeli). Najbolje, da poskrbim še za pokojno prababico in nerojene pravnuke, če zadanem na Lotu, kajne? Frodo - ja drugače bi ti bila težko soseda, kajne? Greva na kavo? Če si na RR, potem tako ali tako nimaš nobenega pametnega dela. V pizami sem hudica! V mojem vhodu pa nisi, toliko vem !
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:03:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne, tam me pa res ni. Jaz sem ob reki. Ajde, preobleci se. Jaz častim. Se dobiva gor v "kafani na čošku"? Do polnoči je odprta.
|
|
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:20:19
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ne, tam me pa res ni. Jaz sem ob reki. Ajde, preobleci se. Jaz častim. Se dobiva gor v "kafani na čošku"? Do polnoči je odprta. No go :)
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:20:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
Reva.
|
|
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:22:37
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Reva. Definitivno!
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:25:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, ajde, saj ura res ni normalna (saj ne, da katera od naju pa je ), ampak moje povabilo na kavo pa ostaja. Ko in če boš uspela zbrati pogum, me klikni na FB (ali pa vsaj moj request potrdi - razen, če imaš soimenjakinjo), pa se bova zmenili. Na čošku, pri čevapih, pri fuzbalerju, pri pizzah... prepuščam tebi.
|
|
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:34:24
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, ajde, saj ura res ni normalna (saj ne, da katera od naju pa je ), ampak moje povabilo na kavo pa ostaja. Ko in če boš uspela zbrati pogum, me klikni na FB (ali pa vsaj moj request potrdi - razen, če imaš soimenjakinjo), pa se bova zmenili. Na čošku, pri čevapih, pri fuzbalerju, pri pizzah... prepuščam tebi. Kerensa darling, ti si nekaj opasno zamesala loncke s tem FB-jem, pa pogumom. Iz pizame me ven spravit , bi pa bil dosezek BTW: javi tvoj mob na PM.
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 4.3.2013 22:35:30 >
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:38:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Kerensa darling, ti si nekaj opasno zamesala loncke s tem FB-jem, pa pogumom. Iz pizame me ven spravit , bi pa bil dosezek BTW: javi tvoj mob na PM. S Facebookom sem jih mogoče res (nisem jaz kriva, če obstajata dve z enakima imenoma in priimkoma), s tvojim pogumom pa zagotovo ne, saj je (več kot) očitno, da ga nimaš in da je pižama samo izgovor. Ampak naj ti bo. Moj GSM dobiš pa v 3 p.m., če hočeš. Evo, ga pošiljam.
|
|
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:40:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nimam pojma, zakaj, ampak klinčev forum noče poslat sporočila. Jaz sem ti kar SMS poslala na tvoj GSM. Če pa nimaš več iste številke, sem pa pač nekoga zbudila.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 4.3.2013 22:44:29 >
|
|
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:49:51
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nimam pojma, zakaj, ampak klinčev forum noče poslat sporočila. Jaz sem ti kar SMS poslala na tvoj GSM. Če pa nimaš več iste številke, sem pa pač nekoga zbudila. Za crknit
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 4.3.2013 22:55:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja no a si vsaj SMS dobila, no?
|
|
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 5.3.2013 21:00:01
|
|
|
|
Stanislava_
|
Lepo da so želje tudi po milijonu, skromne. SMS in kava in to je to.
|
|
|
|
RE: Če bi zadeli čisti milijon (po plačanih d... 5.3.2013 22:24:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kava je šele začetek. Čeprav mislim, da je Frodo tudi danes ob takšni uri spet v pižami.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?