|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Najlepše mesto na svetu...
4.3.2013 16:20:35   
Anonimen
Od mest se mi je Pariz s svojimi širokimi avenijami zelo vtisnil v spomin ... Tako najbolj uau mi je bil Mont Saint Michel ... sicer ni mesto je pa samostan pa vasica okrog ... res pravljično ... ozke strme pisane uličice, morje, otok ko je plima, kopno ko je oseka ... špica

user posted image

Pa češki Krumlov je tut grozno lep ... samo ljudje so neprijazni.

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.3.2013 18:42:53   
witch
Ki sem jih obiskala Tallin, St. Petersburg, London, Bduimpešta, Edinburgh, Štokholm.

Od vsega so pa najbolj zakon romuske vasice, kjer se je čas ustavil user posted image

Želim si pa na Islandijo, Aljasko, Indijo, podsaharsko Afriko in Malezijo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
4.3.2013 20:41:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljčica87)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.3.2013 21:02:34   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Od mest, ki sem jih do zdaj obiskala mi je najbolj pri srcu Valeta (Malta) z največjim naravnim pristaniščem,

Meni pa eno najbolj groznih in podivjanih...

Neposredna povezava do sporočila: 29
4.3.2013 21:04:51   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Od mest se mi je Pariz s svojimi širokimi avenijami zelo vtisnil v spomin ... Tako najbolj uau mi je bil Mont Saint Michel ... sicer ni mesto je pa samostan pa vasica okrog ... res pravljično ... ozke strme pisane uličice, morje, otok ko je plima, kopno ko je oseka ... špica

user posted image  

Pri meni sta tudi na vrhu...Pariz še vedno in vsakič znova..navdušuje do tri, štiri dni..potem mi začne smrdet user posted image .

V Mont St Michelu smo pa odlično jedli user posted image ...izven sezone..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.3.2013 21:26:00   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Od mest, ki sem jih do zdaj obiskala mi je najbolj pri srcu Valeta (Malta) z največjim naravnim pristaniščem,

Meni pa eno najbolj groznih in podivjanih...

Ja, Malta večini ni všeč. Za kopanje sicer ni ravno top destinacija, pa umazana je tudi...samo za mene ima nek čar; sploh pa Valeta - morje, ki se zliva v mesto in stolpiči...tako čudovit pogled je, če stojiš gori v parkecu pri obzidju. Arhitektura mi pa je tudi fenomenalna.

Podivjana; zanimivo, zakaj pa to?

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.3.2013 21:30:40   
Stanislava_
Žabinčica, kako smo različni user posted image . Meni je bilo morje ena redkih stvari, ki so mi bile na Malti všeč..Mesto pa podivjano, vsi na pol nagi, punce grozne in obupne za svoja mlada leta, preveč diskotek - kar samo po sebi ni nič hudo, ampak na kupu mi je delovalo grozno, podivjano, bljak,

Neposredna povezava do sporočila: 32
4.3.2013 22:25:49   
mateyka
meni majo benetke en čar.. pa verjetno ga je melo sarajevo pred vojno..

Neposredna povezava do sporočila: 33
5.3.2013 6:55:18   
Tippi
meni majo benetke en čar..

Pa ga imajo res!user posted image

Lani sem bila parkrat in vsakič ko grem, vedno odkrijem nekaj novega! In veš kaj mi je v Benetkah najbolj noro. Svoboda!! Vsedem se poturško, kjerkoli me prime. V parku, na ulici, ob kanalu. In nisem čudna. Ker to itak vsi počnejo. In se ne gledamo postrani in ni pogledov, ki bi obsojali. In Ko se mi zazdi, rito premaknem na drugi konec Benetk in sedim na tleh ob morju, pijem italijanski kapučino in od daleč sledim galebom in vrvežu na morski gladini...

oh kar malo sem zasanjana danes hahaha

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.3.2013 8:20:14   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Žabinčica, kako smo različni user posted image . Meni je bilo morje ena redkih stvari, ki so mi bile na Malti všeč..Mesto pa podivjano, vsi na pol nagi, punce grozne in obupne za svoja mlada leta, preveč diskotek - kar samo po sebi ni nič hudo, ampak na kupu mi je delovalo grozno, podivjano, bljak,

user posted image A zato podivjano user posted image ...to pa ni Malta, to so angleži... ti pa so svojevrstni res. Čeprav v Valeti sami niti ni toliko diskotek se mi zdi, bolj v teh novih obmorskih krajih. No, midva sva bila v Valeti (ko sva bila prvič) popoldan, mesto se je dokaj hitro spraznilo, ker je bila ravno takšna ura in sva praktično sama pohajkovala po njem.

Morje samo mi je bilo OK, ampak če bi vprašala katera je najlepša plaža ali morje, bi napisala kaj drugega in ne Malte.

Ja res smo različni user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 35
5.3.2013 20:56:07   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

meni majo benetke en čar..

Pa ga imajo res!user posted image

Lani sem bila parkrat in vsakič ko grem, vedno odkrijem nekaj novega!

Ja...čeprav je v zadnjih letih vedno gneča. Včasih sem hodila novembra in potem februarja. pred pustom, in je bilo krasno 'prazno'. Zdaj pa je gneča kar čez celo leto user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.3.2013 16:58:49   
v3sn4
ijoooooj ... grski otok - santorini user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
11.3.2013 17:01:58   
uškinamama
Broome,
Taormina,
Pariz

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu v3sn4)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?