Hope2 -> RE: Pommes frites (7.3.2013 10:23:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina mi ga mamo ful radi ampak ga nikol ne pečemo v olju, pride enak če ga samo v pečici spečeš... seveda unga zmrznjenga iz vrečke, k že ma neki maščobe gor na seb ne vem kako je pa če ga sam nardiš... mamo ful radi ampak ga nikol ne pečemo v olju, pride enak če ga samo v pečici spečeš... seveda unga zmrznjenga iz vrečke, k že ma neki maščobe gor na seb ne vem kako je pa če ga sam nardiš... Vidim, da imamo mi res razvajene in fine brbončice, ker niti pod razno nam ne pride isti[sm=smiley36.gif]. 1x probala in nikoli več. Za tiste parkrat na leto, ga raje ocvrem v olju, kot se šika. Enkrat so me ene na RR prepričale, da j etudi pohanje v pečici isto in kako je dobro, še celo boljše. jaooooooooooooooooo [sm=smiley11.gif], nikoli več, eno najbolj nagravžnih pohanj, še raje bi pojedla prežgano in da olje teče, kot pa tisto žagovino iz pečice[sm=jezicek.gif] MOI meni se še to ni zgodilo, res da sem prej kupovala tisto mast iz zgornjega linka in sem še vedno dodala malo olja za cvrtje. Sem pa enkrat probala pečt pomfri s kokosovim oljem (dišečim, ker se nam j eluštalo, drugega pa nisem imela) in se mi je tako penilo, da je šlo vse čez posodo[sm=hudicek1.gif]. Druga stvar je, da jaz zmrznjen pomfri vedno najprej vsaj na pol odtalim (nikoli direkt iz zmrovalnika, še najraje skoraj odtaljenega), da mi ne pade T olja, ker pol pa res rata en poc in še to fejst masten. Pa indukcija je zakon, ker hitro spravi T gor.
|
|
|
|