Anonimen
|
Drage babuške, Samo, da vam javim, da sem v petek na 1. november rodila zdravo Lili Hano , težko 3.260 in dolgo 50 cm. Uspel mi je vaginalni naravni porod, na koncu je bil potreben samo en poteg z vakumom, ker je imela Lili rokico ob glavi in smo rabili malo pomoči. Ne bom lagala, toda bolelo je kot hudič, toda mislim, da predvsem zaradi hemoroidov, saj so mi ravno večer prej izstopili in sem bila zato ves čas v krču in nesproščena, niti shiatsu masaže nisem prenesla. Bila sem orng prestrašena in sem na koncu ves čas spraševala, ali mi bo uspelo, ali je še dolgo, pa baje sem ob popadkih tako rjovela, seveda z nizkimi glasovi, da je mož rekel, da me bo odslej klical levinja . To je kar nekako prišlo iz mene, čeprav sem bila prej prepričana, da bom tiha kot miška . Ko so mi Lili položili na prsi, kar nisem mogla verjeti, da sem jo res rodila, da mi je uspelo. V glavnem Lili je super, mene je malo raztrgalo in par dni sem imela otečeno eno ustnico, najhuje pa je, da sem dobila takšne hemoroide, da sedaj ne morem sedeti niti na obroču, hodim težko in ne smem biti predolgo pokonci, ležim pa tudi na lahko samo na boku. Pa bolijo me tako, da brez protibolečinskih tablet sploh ne gre. Ko smo v ponedeljek prišli domov in sem morala 1 uro sedeti v avtu (seveda na obroču) in mi je doma spustila tableta, jaz pa nisem vedela, da me bo brez tako bolelo in sem morala prvo noč preživeti brez ... jokala sem kot dež in štela minute do jutra, da je mož šel k moji zdravnici po Brufen, ki je sedaj moj najboljši prijatelj . Brez hemoroidov bi bilo zares super, se mi zdi, da ti šivi niso velika ovira, čeprav upam, da bom kmalu lahko sproščeno hodila lulat in kakat in bo vse to hitro za mano, saj je zares zelo neprijetno in nepraktično . Sicer se pa počutim super, malo mi je še vse čudno, ko smo nenadoma 4, tudi starejša hčerka je še vedno v šoku, kar se kaže kot nemirnost, se še vsi navajamo na to, da je med nami dojenčica in da bo sedaj vse drugače. Ko sem prišla domov, me je pred hišo čakal napis Dobrodošli doma mami in Lili Hana z baloni ... moj mož je res zlat, se zelo trudi in spet je on tisti, ki hrani Lili kot je tudi starejšo hčerko, saj še nisem dobila mleka , le nekaj kapljic ravno danes, tako da je trenutno na adaptiranem mleku. Lili sesa, čeprav nič ne priteče, toda premalo, zato si pomagam s črpanjem in držim pesti, da nam tokrat uspe. Če ne, pa mi je že mož rekel, naj se ne sekiram, da sva že eno spravila pokonci brez dojenja, bova pa še tole. Toliko zaenkrat od mene, izkoriščam čas, ko Lili spi, mož je pa s starejšo v trgovini . Vas kaj preberem tekom tega tedna, da vidim, kaj se je vmes dogajalo . Čao čao, NenaLena
|