Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.3.2013 9:09:32
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Šibam v knjižnico vrnit stvari. Jutri pa se itak vidimo. Bambi bi me ti lahko prosim pobrala jutri za kavo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.3.2013 9:21:24
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Lahko gremo na kavo v EP ali pa v Mercator Tabor, moram v BC po copate?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.3.2013 11:46:33
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Lahko gremo na kavo v EP ali pa v Mercator Tabor, moram v BC po copate? Jaz glasujem za Mercator - tu pridem peš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.3.2013 14:12:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Lahko gremo na kavo v EP ali pa v Mercator Tabor, moram v BC po copate? Jaz glasujem za Mercator - tu pridem peš lahko te poberem Karmen. bi pa mogoče v EP v Cafeterijo šle. sem bila danes in je od 9-11h kava menda 50% ceneje!
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 13.3.2013 14:13:50 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.3.2013 16:28:40
|
|
|
|
majakla
|
Torej, ju3 v EP ob 10h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.3.2013 19:33:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej, ju3 v EP ob 10h? Može jože.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.3.2013 20:56:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej, ju3 v EP ob 10h? Može jože. Cafeterija je pa tisti kafič pri glavnem vhodu iz Titove, ko ima tudi vrt zunaj. Karmen te pokličem, ko grem od doma in te poberem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.3.2013 21:59:10
|
|
|
|
tjaShiika
|
heila, RR šteka zaradi tote nagradne igre, pa neka drevesa mi skačejo gor pa dol pa blaaah.. ok kakorkoli.. jutri nebom mogla z vami moram spucat do konca, celo stanovanje sem zdaj v 5 dne generalno pucala in mi je ostala samo še kopalnica tako da še to jutri in fertik.. naslednji teden upam da mi rata .. ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.3.2013 7:44:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, RR šteka zaradi tote nagradne igre, pa neka drevesa mi skačejo gor pa dol pa blaaah.. ok kakorkoli.. jutri nebom mogla z vami moram spucat do konca, celo stanovanje sem zdaj v 5 dne generalno pucala in mi je ostala samo še kopalnica tako da še to jutri in fertik.. naslednji teden upam da mi rata .. ;) pa pucaj v petek, pa pridi danes na kafe. saj rabiš en dan pavze vmes .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.3.2013 8:02:53
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Kaj pa vreme???? Prejšni teden v balerinkah, danes pa skoraj v skibuckah. Jebentiš. Bambi super, te čakam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.3.2013 8:03:07
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, sneži
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.3.2013 8:25:56
|
|
|
|
ly117
|
Končno, odprlo mi je. Še dobro da je kava komaj ob 10h ker drugač bi tak zamudla. Jutro! Vreme je pa ta boljše.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.3.2013 14:26:32
|
|
|
|
bambixxx
|
Ly pozabila sem ti dati sličice. Prosim spomni me naslednjič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.3.2013 16:49:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly pozabila sem ti dati sličice. Prosim spomni me naslednjič. Bom, če se bom sama spomnila. Sem se namreč sama spomnila ko sem bila v Sparu.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.3.2013 21:09:51
|
|
|
|
ly117
|
Medvedka je dobila menstruacijo. Ker ni imela nič primernejšega pri roki je zgrabila zajčka in ga uporabila namesto vložkov. Po tednu dni ga je spustila iz svojega mednožja in zajček se je ves krvav in premečkan komaj odvlekel do potoka, kjer si je s težavo umil kožušček. Ko je bil mesec naokrog se je zajček, v strahu za ves teden zakopal v zemljo in tam negibno ždel. Po enem tednu je zlezel iz luknje in odhitel do potoka, da bi se napil - bil je namreč strašno žejen. Tam zagleda sovo, ki si v potoku čisti krvavo perje in kolne:"J.e.b.e.m. mu mater tistemu, ki je rekel medvedki, da so vložki s krilci boljši....
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.3.2013 22:25:52
|
|
|
|
tjaShiika
|
kako je bilo na kavi??? jaz imam končno vse spucano, ah kakšen občutek ko vse diši po opranih zavesah.. :) mir en čas :) smo pa od P .. imamo vnete očke in nahodni smo :/ jutri doma, ne gre v vrtec pa upam da bo čim prej boljše ..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.3.2013 7:53:41
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Pri nas je na pločniku in na dvorišču živi led, kot da si na drsališču. Madona komot si daš gor drsalke, pa se do šole in vrtca kar oddrsaš. Če ne bi malega dobesedno za roke držala, bi trikrat fajn vsekal z glavo po ledu Pa mrzlo oziroma tukaj piha, nikakvo v glavnem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.3.2013 8:57:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Medvedka je dobila menstruacijo. Ker ni imela nič primernejšega pri roki je zgrabila zajčka in ga uporabila namesto vložkov. Po tednu dni ga je spustila iz svojega mednožja in zajček se je ves krvav in premečkan komaj odvlekel do potoka, kjer si je s težavo umil kožušček. Ko je bil mesec naokrog se je zajček, v strahu za ves teden zakopal v zemljo in tam negibno ždel. Po enem tednu je zlezel iz luknje in odhitel do potoka, da bi se napil - bil je namreč strašno žejen. Tam zagleda sovo, ki si v potoku čisti krvavo perje in kolne:"J.e.b.e.m. mu mater tistemu, ki je rekel medvedki, da so vložki s krilci boljši....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.3.2013 12:16:40
|
|
|
|
majakla
|
Samo toti veter pa je ubitačni, ni čudno, da imamo drsališča.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.3.2013 12:21:10
|
|
|
|
oktober11
|
dan ni da bi človek iz bajte stopil. samo smeti sem odnesla, pa sem skoraj zmrznila prejšnji teden pa že tak leeeeepoooooo blo tjaša pridna, super za čistilno akcijo. jaz že tudi komaj čakam na jesen, da se je lotim mali v vrtcu, jaz pa generalka celega stanovanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.3.2013 8:27:54
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Groza. mul že od pol7 gor. Mislim kaj mu pa je? Jaz sem pa tudi groza, čeprav sem do 8h vztrajala v pojstli.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.3.2013 17:41:41
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Včeraj ni hotlo spet posta odpret,zaj pa je ratalo! Skratka,mi2 prišla včeraj popoldan iz LJ,v torek pa na KO nazaj.Načeloma imam naslednji teden čas,razen torka seveda,če bo kaka kava.V ponedeljek tudi ne gre,ker pridejo iz TV na obisk,več povem na kavi. Tudi za Maksa,ne bom tu pisala,ker je preveč in se mi ne da.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.3.2013 8:13:22
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj delala na volitvah, full mi je minilo hitro, sej smo se imeli luštno moram rečti. Kar se tiče pa udeležbe - tukaj bi tiste ki niso šli na volitve milo rečeno najraje po riti nasekala, rezultat oziroma novi župan pa mi tudi ni všeč oziroma ko sem izvedela včeraj sem bila razočarana - full. Jaz sem za kavo ta teden, ampak v četrtek ne morem - imam zdravniški pregled zjutraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.3.2013 9:02:44
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Včerej se celo dopoldne ukvarjala z popolavo in zamašenim odtokom. HB zdaj to rešli. Danes sva pa z Lukcem doma. Sva bila prej pri zobozdravniku in ker je bil tak priden je danes doma. Kava jaz bi od srede dalje.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.3.2013 9:08:47
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, moška na svojih delovnih mestih, končno mir v bajti . volitve - sem zadovoljna, ker je definitivno boljše kot trenutna situacija. kaj se bo od obljub uresničilo, pa bomo videli s časom. kava - sreda ali petek torej ostaneta. meni paše oboje. mogoče bolj sreda, ker je prej na vrsti .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?