Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 8:32:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Matcar fajn porihtajta v LJ.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 5.3.2013 8:33:09 >
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 8:39:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika zanima me, kako prihajajo položnice za crtec, za mesec nazaj? Smo v vrtcu Ivana Glinška. Vrtec se plačuje za nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 8:40:53
|
|
|
|
oktober11
|
jutro fino se mejte na kavi, naju ne bo... kaj pravite na kaki sprehod čez vinarje naslednji teden, če bo lepo vreme?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 16:20:58
|
|
|
|
matcar
|
Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 8:54:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:07:38
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:08:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:09:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Jaz imam cajt v petek, v četrtek, ... , . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:10:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram. ... z zaprtimi očmi okoli hodit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:38:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram. ... z zaprtimi očmi okoli hodit. Ne ni me sram. Si mi fauš, a? Imam pa že posledice, samo ne vem a je to od dolgega spanja ali od vremena.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:40:25
|
|
|
|
karmen7
|
Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Jaz bi tudi prišla na kavo, imam cajt v čet in petek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:42:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Jaz bi tudi prišla na kavo, imam cajt v čet in petek. Držim pesti,pa 1000% bo tvoja!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:43:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Lahko.V EP zunaj?če bo vreme lepo?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:45:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Jaz bi tudi prišla na kavo, imam cajt v čet in petek. Držim pesti,pa 1000% bo tvoja! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:47:45
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Lahko.V EP zunaj?če bo vreme lepo? Mislim da je napovedan dež - če se ne motim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 11:37:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Lahko.V EP zunaj?če bo vreme lepo? Mislim da je napovedan dež - če se ne motim bomo vidle kako vreme bo do petka , sicer je pa pokrita terasa, ampak če bo mrzlo bomo notri. jaz še nisem glih zdrava .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 11:38:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Držim pesti,pa 1000% bo tvoja! Podpis. držim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 12:25:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Lahko.V EP zunaj?če bo vreme lepo? Mislim da je napovedan dež - če se ne motim bomo vidle kako vreme bo do petka , sicer je pa pokrita terasa, ampak če bo mrzlo bomo notri. jaz še nisem glih zdrava .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 14:40:25
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Držim pesti,pa 1000% bo tvoja! Podpis. držim Prve ste ki veste: IMAM JO V petek sem ob 8ih dogovorjena s svetovalko na Zavodu, da mi da info za sofinanciranje licence, jutri dobim izjavo bodočega delodajalca o zaposlitvi, sledi izobraževanje in potem akcija dalje....Jupijej ne znam vam povedati kako sem vesela Hvaaala za pestke... Aja če se dobimo v EP mi je super ker bom prišla iz Zavoda lepo direkt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 15:59:40
|
|
|
|
tjaShiika
|
Karmen čestitam za službo, sem vesela za tebe ;) V petek sem tudi jaz fraj za kafe, zaro ob 8ih v vrtec pa potem mam čas... kdaj pa bi se dobile?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 16:00:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Držim pesti,pa 1000% bo tvoja! Podpis. držim Prve ste ki veste: IMAM JO V petek sem ob 8ih dogovorjena s svetovalko na Zavodu, da mi da info za sofinanciranje licence, jutri dobim izjavo bodočega delodajalca o zaposlitvi, sledi izobraževanje in potem akcija dalje....Jupijej ne znam vam povedati kako sem vesela Hvaaala za pestke... Aja če se dobimo v EP mi je super ker bom prišla iz Zavoda lepo direkt. Čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 17:10:14
|
|
|
|
majakla
|
Karmen: bravo, super, čestitam. Povej kaj več?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 17:53:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram. ... z zaprtimi očmi okoli hodit. Ne ni me sram. Si mi fauš, a? Imam pa že posledice, samo ne vem a je to od dolgega spanja ali od vremena. Ne, vesela zate .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 21:22:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram. ... z zaprtimi očmi okoli hodit. Ne ni me sram. Si mi fauš, a? Imam pa že posledice, samo ne vem a je to od dolgega spanja ali od vremena. Ne, vesela zate . Saj vem.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 21:38:00
|
|
|
|
majakla
|
No, o tem sem zadnjič govorila, če bi on plesal ... .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?