Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.3.2013 9:23:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa v petek neko virozo nekje pobrala in sem bila včeraj totalno neuporabna. glavobol, boleče grlo, zamašen nos, rahla vročina, pa prvič mi iz oči teče . danes sem vsaj spala ponoči. in namesto, da bi kam šli, ko je tak lepi dan, bom najbrž ležala doma . Mogoče od Arwenko.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.3.2013 10:55:00
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Včeraj bli doma,delali nič pametnega.Danes pa moram torto spečt,ker ima Lea 12.let! Tak,da bo malo bolj pestro vse skupaj. vse najboljše Lei za rojstni dan Podpis. Moj tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.3.2013 10:55:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa v petek neko virozo nekje pobrala in sem bila včeraj totalno neuporabna. glavobol, boleče grlo, zamašen nos, rahla vročina, pa prvič mi iz oči teče . danes sem vsaj spala ponoči. in namesto, da bi kam šli, ko je tak lepi dan, bom najbrž ležala doma . Mogoče od Arwenko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.3.2013 10:57:15
|
|
|
|
karmen7
|
Jaz pa sem bla že kar pridna no. Moja dva sta šla ven sedaj enkrat se bosta prisvetila domov. Jaz pa sem v tem času oprala in posušila glavo, spekla čokoladne mufine z višnjami in banano, krompir se peče, solata pripravljena, samo meseka še zrihtam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.3.2013 11:20:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaz pa sem bla že kar pridna no. Moja dva sta šla ven sedaj enkrat se bosta prisvetila domov. Jaz pa sem v tem času oprala in posušila glavo, spekla čokoladne mufine z višnjami in banano, krompir se peče, solata pripravljena, samo meseka še zrihtam Jaz bi tudi, jaz bi tudi...... Mi se bomo pa verjetno sladkali z miškami.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.3.2013 12:57:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa v petek neko virozo nekje pobrala in sem bila včeraj totalno neuporabna. glavobol, boleče grlo, zamašen nos, rahla vročina, pa prvič mi iz oči teče . danes sem vsaj spala ponoči. in namesto, da bi kam šli, ko je tak lepi dan, bom najbrž ležala doma . Mogoče od Arwenko. to sem tudi razmišljala, ampak saj se nisma lupčkale, al to tak leti po luftu eh ja, bom pa dalje dala . rabi kdo? dam zastojn!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.3.2013 12:58:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaz pa sem bla že kar pridna no. Moja dva sta šla ven sedaj enkrat se bosta prisvetila domov. Jaz pa sem v tem času oprala in posušila glavo, spekla čokoladne mufine z višnjami in banano, krompir se peče, solata pripravljena, samo meseka še zrihtam Jaz bi tudi, jaz bi tudi...... Mi se bomo pa verjetno sladkali z miškami. mi pa z dvobarvnim pudingom (jagoda- vanilija) in svežimi jagodami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 7:51:11
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, še vedno prehlajena . počutje malenkost boljše. jutri kava?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 8:12:14
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 8:14:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa v petek neko virozo nekje pobrala in sem bila včeraj totalno neuporabna. glavobol, boleče grlo, zamašen nos, rahla vročina, pa prvič mi iz oči teče . danes sem vsaj spala ponoči. in namesto, da bi kam šli, ko je tak lepi dan, bom najbrž ležala doma . Mogoče od Arwenko. to sem tudi razmišljala, ampak saj se nisma lupčkale, al to tak leti po luftu eh ja, bom pa dalje dala . rabi kdo? dam zastojn! Očitno te imajo bacili tako radi da greš mimo katerega ki je prehlajen in te že naskočijo. Pa da čim prej izgine ta grdi prehlad.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 8:15:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava? Jaz imam čas.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 8:28:21
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava? Jaz imam čas. Jaz tudi...edino takoj zjutraj bi morala na borzo papirje odnesti...ali pa če jih odnesem po kavi...pa odvisno kje bi se dobile...madona sem zakomplicirala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 8:57:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Joj bambi...upam, da se nisi od mene nalezla...pa hudiča saj niti v zaprtem prostoru nismo bile, ampak zunaj. Oprosti še enkrat, upam da si že boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 9:02:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Joj bambi...upam, da se nisi od mene nalezla...pa hudiča saj niti v zaprtem prostoru nismo bile, ampak zunaj. Oprosti še enkrat, upam da si že boljše eh daj nehaj, saj nisi ti kriva, če ti kar letajo po luftu .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 9:03:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava? Jaz imam čas. Jaz tudi...edino takoj zjutraj bi morala na borzo papirje odnesti...ali pa če jih odnesem po kavi...pa odvisno kje bi se dobile...madona sem zakomplicirala verjetno boš manj čakala, če greš po kavi. ura in kraj pa po želji. jaz se prilagajam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 11:14:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce, kakšno idejo kam bi se dali s tamalo od 15h do 16.30, preden gremo na plesne? Radi bi zunaj nekje na sončku bili, samo brezveze se mi je ven iz centra vozit, ker mi to pol polovico tega časa pobere. Se mi zdi, da tam na trgu je že vsepovsod senca in temu primerno hladno ali? O kakšnih igralih pa lahko marca itak samo sanjam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 11:36:54
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Hvala vsem v Leinem imenu! Jutri mene ni,oz. ne morem,grema z Maksom v LJ na KO!Kateri drugi dan pa bi mogoče šlo.Počasi grem po Maksa v vrtec,pol pa še ne vem,bi mogla pospravit otroško,pa se nekak ne morem polek spravit. Bambi-
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 11:37:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce, kakšno idejo kam bi se dali s tamalo od 15h do 16.30, preden gremo na plesne? Radi bi zunaj nekje na sončku bili, samo brezveze se mi je ven iz centra vozit, ker mi to pol polovico tega časa pobere. Se mi zdi, da tam na trgu je že vsepovsod senca in temu primerno hladno ali? O kakšnih igralih pa lahko marca itak samo sanjam... Misliš,da v Astoriji,nimajo še nič zadaj?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 11:38:31
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce, kakšno idejo kam bi se dali s tamalo od 15h do 16.30, preden gremo na plesne? Radi bi zunaj nekje na sončku bili, samo brezveze se mi je ven iz centra vozit, ker mi to pol polovico tega časa pobere. Se mi zdi, da tam na trgu je že vsepovsod senca in temu primerno hladno ali? O kakšnih igralih pa lahko marca itak samo sanjam... Misliš,da v Astoriji,nimajo še nič zadaj? Dvomim, lani so šele maja enkrat postavili če se prav spomnim. Pa tam je senca pol popoldne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 12:07:03
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava? Jaz imam čas. Jaz tudi...edino takoj zjutraj bi morala na borzo papirje odnesti...ali pa če jih odnesem po kavi...pa odvisno kje bi se dobile...madona sem zakomplicirala verjetno boš manj čakala, če greš po kavi. ura in kraj pa po želji. jaz se prilagajam. Verjetno res ja...ura mi je vseeno (delajo itak do 12ih, pa potem od 13ih dalje, lokacija EP? Od tam imam potem blizu Zavod ker sem brez avta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 15:26:53
|
|
|
|
majakla
|
Dan za kavo ju3 še ne vem, čakam eno kolegico, da se zjasni, če pride v MB al kaj. Danes imam Nika doma. Nama zjutraj ni blo za vstat. Sva bla na sprehodu, pol je David prišel in zdaj se že 2 uri dolgočasim. Še jedla sta brez mene. .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 17:43:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava? Jaz imam čas. Jaz tudi...edino takoj zjutraj bi morala na borzo papirje odnesti...ali pa če jih odnesem po kavi...pa odvisno kje bi se dobile...madona sem zakomplicirala verjetno boš manj čakala, če greš po kavi. ura in kraj pa po želji. jaz se prilagajam. Verjetno res ja...ura mi je vseeno (delajo itak do 12ih, pa potem od 13ih dalje, lokacija EP? Od tam imam potem blizu Zavod ker sem brez avta. ok. EP okoli 9.30. Karmen greš peš ali rabiš prevoz?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.3.2013 18:07:52
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava? Jaz imam čas. Jaz tudi...edino takoj zjutraj bi morala na borzo papirje odnesti...ali pa če jih odnesem po kavi...pa odvisno kje bi se dobile...madona sem zakomplicirala verjetno boš manj čakala, če greš po kavi. ura in kraj pa po želji. jaz se prilagajam. Verjetno res ja...ura mi je vseeno (delajo itak do 12ih, pa potem od 13ih dalje, lokacija EP? Od tam imam potem blizu Zavod ker sem brez avta. ok. EP okoli 9.30. Karmen greš peš ali rabiš prevoz? Bom prišla peš...bom šla na Zavod pogledat če bom prišla na vrsto, drugače grem po kavi. Hvala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 8:07:06
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Čez 2 uri pa via LJ na KO z Maksom.Zdaj sem ona2 spakirala v vrtec,kavo spijem,pojema nekaj in gasa. Uživajte na kavi!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 8:30:37
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, jaz se opravičujem, nimam časa niti za sebe, malo na FB prečekiram če je kaj novega drugače pa sem v gibanju non stop. Zara je začela z vrtcem, danes je tretjič, včeraj so me ob 9.30 klicali da pridem po njo, tak da čakam na klic drugače bi se vam pridružla na kafeju, če me spet ob taki uri kličejo pa priletim ;) :D zanima me, kako prihajajo položnice za crtec, za mesec nazaj? Smo v vrtcu Ivana Glinška.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.