Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 8:32:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Matcar fajn porihtajta v LJ.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 5.3.2013 8:33:09 >
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 8:39:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika zanima me, kako prihajajo položnice za crtec, za mesec nazaj? Smo v vrtcu Ivana Glinška. Vrtec se plačuje za nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 8:40:53
|
|
|
|
oktober11
|
jutro fino se mejte na kavi, naju ne bo... kaj pravite na kaki sprehod čez vinarje naslednji teden, če bo lepo vreme?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.3.2013 16:20:58
|
|
|
|
matcar
|
Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 8:54:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:07:38
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:08:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:09:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Jaz imam cajt v petek, v četrtek, ... , . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:10:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram. ... z zaprtimi očmi okoli hodit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:38:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram. ... z zaprtimi očmi okoli hodit. Ne ni me sram. Si mi fauš, a? Imam pa že posledice, samo ne vem a je to od dolgega spanja ali od vremena.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:40:25
|
|
|
|
karmen7
|
Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Jaz bi tudi prišla na kavo, imam cajt v čet in petek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:42:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Jaz bi tudi prišla na kavo, imam cajt v čet in petek. Držim pesti,pa 1000% bo tvoja!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:43:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Lahko.V EP zunaj?če bo vreme lepo?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:45:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Jaz bi tudi prišla na kavo, imam cajt v čet in petek. Držim pesti,pa 1000% bo tvoja! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 10:47:45
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Lahko.V EP zunaj?če bo vreme lepo? Mislim da je napovedan dež - če se ne motim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 11:37:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Lahko.V EP zunaj?če bo vreme lepo? Mislim da je napovedan dež - če se ne motim bomo vidle kako vreme bo do petka , sicer je pa pokrita terasa, ampak če bo mrzlo bomo notri. jaz še nisem glih zdrava .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 11:38:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Držim pesti,pa 1000% bo tvoja! Podpis. držim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 12:25:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! KO bla vredu,naslednji teden imama sprejem v sredo,v četrtek gre v OP.Tak,da boma spet abonirana v LJ nekaj dni.Še bo kaka kava ta teden? v petek? Lahko.V EP zunaj?če bo vreme lepo? Mislim da je napovedan dež - če se ne motim bomo vidle kako vreme bo do petka , sicer je pa pokrita terasa, ampak če bo mrzlo bomo notri. jaz še nisem glih zdrava .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 14:40:25
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Držim pesti,pa 1000% bo tvoja! Podpis. držim Prve ste ki veste: IMAM JO V petek sem ob 8ih dogovorjena s svetovalko na Zavodu, da mi da info za sofinanciranje licence, jutri dobim izjavo bodočega delodajalca o zaposlitvi, sledi izobraževanje in potem akcija dalje....Jupijej ne znam vam povedati kako sem vesela Hvaaala za pestke... Aja če se dobimo v EP mi je super ker bom prišla iz Zavoda lepo direkt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 15:59:40
|
|
|
|
tjaShiika
|
Karmen čestitam za službo, sem vesela za tebe ;) V petek sem tudi jaz fraj za kafe, zaro ob 8ih v vrtec pa potem mam čas... kdaj pa bi se dobile?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 16:00:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Daaaaan! Jaaaaaaaaaaaaa držite pesti!!!! Obeta se služba Samo upam, da mi bo zavod sofinanciral eno licenco Držim pesti,pa 1000% bo tvoja! Podpis. držim Prve ste ki veste: IMAM JO V petek sem ob 8ih dogovorjena s svetovalko na Zavodu, da mi da info za sofinanciranje licence, jutri dobim izjavo bodočega delodajalca o zaposlitvi, sledi izobraževanje in potem akcija dalje....Jupijej ne znam vam povedati kako sem vesela Hvaaala za pestke... Aja če se dobimo v EP mi je super ker bom prišla iz Zavoda lepo direkt. Čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 17:10:14
|
|
|
|
majakla
|
Karmen: bravo, super, čestitam. Povej kaj več?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 17:53:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram. ... z zaprtimi očmi okoli hodit. Ne ni me sram. Si mi fauš, a? Imam pa že posledice, samo ne vem a je to od dolgega spanja ali od vremena. Ne, vesela zate .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 21:22:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj pa to, ko sem pred pol ure komaj oči odprla. ... da te ni sram. ... z zaprtimi očmi okoli hodit. Ne ni me sram. Si mi fauš, a? Imam pa že posledice, samo ne vem a je to od dolgega spanja ali od vremena. Ne, vesela zate . Saj vem.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.3.2013 21:38:00
|
|
|
|
majakla
|
No, o tem sem zadnjič govorila, če bi on plesal ... .
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.