Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:03:02
|
|
|
|
majakla
|
sem, ne kake serije gledaš to? Lahko dragemu nogice masiraš al pa ga čohaš. (ideja pač)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:14:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla sem, ne kake serije gledaš to? Lahko dragemu nogice masiraš al pa ga čohaš. (ideja pač) mentalist, gospodinje, zločinski um, pod lupo pravice, zasebna praksa.... pa še in še. madona imaš ti neke čudne ideje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:20:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mentalist, gospodinje, zločinski um, pod lupo pravice, zasebna praksa.... pa še in še. Aha, a le te? .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:21:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla pridna si , pa možek tudi malo . Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:22:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla sem, ne kake serije gledaš to? Lahko dragemu nogice masiraš al pa ga čohaš. (ideja pač) mentalist, gospodinje, zločinski um, pod lupo pravice, zasebna praksa.... pa še in še. madona imaš ti neke čudne ideje jaz tudi čakam na Zakon in red. Če ga bom dočakala je pa ?. Si je moj pravkar prisvojil pilota.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:24:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mentalist, gospodinje, zločinski um, pod lupo pravice, zasebna praksa.... pa še in še. Aha, a le te? . ne še veliko drugih, te imam samo danes za pogledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:25:11
|
|
|
|
bambixxx
|
no te pa lahko po dolgem času malo čvekamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:28:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no te pa lahko po dolgem času malo čvekamo Dobra ideja.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:42:22
|
|
|
|
ly117
|
In na to vse tiho je bilo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:46:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no te pa lahko po dolgem času malo čvekamo Dobra ideja. še znamo? No, da bosta vedli, 0:0 je. Aja, pa od večerje dalje sem spet na dieti, držta pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:49:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 In na to vse tiho je bilo. neee, samo sem prek telefona te pa., Bambi pa ziher čoha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 21:57:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 In na to vse tiho je bilo. neee, samo sem prek telefona te pa., Bambi pa ziher čoha
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 22:03:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no te pa lahko po dolgem času malo čvekamo Dobra ideja. še znamo? No, da bosta vedli, 0:0 je. Aja, pa od večerje dalje sem spet na dieti, držta pesti. Na, sicer pa RR tudi ne pomaga - sploh ko ti komaj tretjič uspe okno odpret. Pa seveda ti bo uspelo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 22:07:01
|
|
|
|
ly117
|
Dobila nazaj pilota tako da Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 22:07:50
|
|
|
|
majakla
|
ej, ju3 pa 1. maj, pa smo končno spet par dni fraj. Saj nea vem, mi je smešno al naj se kuj zjočem. Eh, smejmo se danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 22:11:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobila nazaj pilota tako da Nočko. jaz grem pa kuj spat, je staremu spet uspelo razp... me. No, tekmo bom že še pogledala. Lahko noč Oktober: lepo kresovuj Dijooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.4.2013 22:22:50
|
|
|
|
bambixxx
|
nič ne čoham, sem uspela eno serijo pogledat med polacajtom, zdaj pa je že dalje ta žogobrc. jaz sem od ponedeljka dalje tudi na dieti, od novega leta sem se že za 3 kg zredila. če ne bom kar kadit nazaj začela . lepo se imejte čez praznike, mi bomo uživali v hrvatiji. čau!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.5.2013 8:36:59
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: majakla ej, ju3 pa 1. maj, pa smo končno spet par dni fraj. Saj nea vem, mi je smešno al naj se kuj zjočem. Eh, smejmo se danes Za zjokat je, sam nima smisla zato je boljše če se ker smejimo. Živel 1. maj. Bambi uživajte v hrvatiji.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.5.2013 8:40:58
|
|
|
|
oktober11
|
jutro majakla včeraj smo res uživali, danes malo manj komu se bo te danes dalo nekam v hrib laziti bambi have fun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.5.2013 12:01:17
|
|
|
|
majakla
|
JuTro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.5.2013 9:09:29
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Kako vreme te to je? Z malim sva itak sama, dolgčas obema, ven ne morema, niti avta nimama, učit se pa tud ne morem zraven njega. Popolno jutro v glavnem...aja pa kaj bo za kosilo se mi tud sanja ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.5.2013 12:01:06
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Sem vsa prebrala vse za nazaj... Mi smo z dopusta, predčasno, ker sem fasala vročino včeraj zvečer in grlo me boli ..tak da se sedaj namest kopanja do večera dolgočasim spet v MB ... Pa vreme gnilo danes, včeraj pa tak toplo, da smo se zunaj kopali in sončili, ponoči pa valda grmelo in bliskalo, zjutraj ni ne tv, ne telefon delal...groza Grem razparirat, pa prat in sušit dat, potem pa relax..kaj te na druga
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.5.2013 10:48:50
|
|
|
|
majakla
|
Jutro na kolo via park
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.5.2013 17:30:51
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Nič posebnega pri nas.1.-ga smo imeli piknik,blo fajn,pol pa malo okoli vsak dan,pa zunaj smo delali,pa na vrtu,pa so dnevi šli ko šus.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.5.2013 10:21:27
|
|
|
|
oktober11
|
hello...... tih deževen dan....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......