Aleda -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (13.4.2013 8:57:43)
|
Hojla punce, kako ste kaj? Pri nas deževno, pa sem bila prepričana da bo danes tak sonček že navsezgodaj, sem dala prat cunje da se mi bodo lepo posušile zunaj, evo zdej pa mam. Upam da bo vsaj jutri lepo, da bomo lahko izkoristili dan, ta vikend sem frej, paše ful. Drgač delam v trgovini in sem včasih kar utrujena že konec tedna. Tamala še spi in sem izkoristila, da lahko malo preberem forum. Zgleda da bo malo potegnila, ker je tako vreme. Sej drugače je ful pridna za spat in spi ponavadi od pol osmih zvečer do 8 zjutraj. Jaz se kar špikam in v torek me čaka prvi UZ, upam da se mi tokrat ne bo zavleklo, se mi zdi da sem se v zadnjem postopku špikala cel mesec, ker so mi zarad ene ciste na jajčniku podaljšala suprefact. Drgač sem vredu, nimama kakšnih stranskih učinkov se mi zdi. Zraven pijem še maco, pa matični mleček sem začela. Kaj je zadnjič ena pisala da je dobro pe ET ju pit sirotko? A katera pije maco, jaz sem jo v prejšnjem postopku pila samo pred postopkom,ker sem se bala hiperce, tokrat jo pa tut zdej v majhnih količinah, bomo vidli.... itak ne reagiram zelo dobro. Jona Klara- čestitke za lepo pikico, naj lepo pridno raste v trebuščku [sm=smiley27.gif] Jaz po ET- ju nisem lih ležala, sem se pa pazila da nisem kakšne zelo težke stvari dvigovala in na bolniški sem bla, drugače sem bla pa kar zelo aktivna že od začetka in do konca[sm=smiley36.gif] Silva-[sm=smiley31.gif], vem kako je to smotano, meni se je to zgodilo v prvem postopku. A to je tvoj zadnji brezplačni postopek? 4 je čist premalo, samoplačniško je pa zelo drago, jest ne vem če mi ne bo ratalo, enga ali dva bi mogoče že plačala, več pa ne. A katera ve koliko stane samoplačniško? Daisy b- držim pesti zate in pikico
|
|
|
|