S* -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (11.4.2013 21:11:39)
|
Jona, kako se kaj počutiš med [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]. Verjamem da ti je težko počivat, sploh če je tvoj dečko tako živahen kot je moja žabica. Jaz verjamem vate in v tvojo pikico, tako da... SILVA, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za jutri, mislim nate in pestkam da dobiš dva [sm=duda.gif][sm=duda.gif] pod srček, pa naj še kaj zav skrinjo ostane [sm=smiley36.gif] sisi81 srečno do konca in naprej, jaz imam tudi pingvinčka doma aksuram,pridno grej svoji pikici, pa en debel + ti želim Anonimna, držim pesti da bo tvoja beta rastlain da bo vse o.k., pri meni se na žalost z nisko beto ni izšlo aljjonka,kako je bilo danes na krvnem? betricija, ja že prvič sem se špikala 14 dni, sedaj se bom zgleda najmanj 18[sm=smiley13.gif], mah ni kej leni so moji foliklčki, sože sedaj bolj po meni[sm=jezicek.gif] Me pa veseli da si bolje, zdej se pa okrepi do začetka junija željica, meni je postalo slabo ene par dni pred testom,mogoče pa sta pri tebi dva in ti je že sedaj slbo[sm=bravo.gif] Pri nas nič novega, spodaj se nič ne dogaja, tako da mislim da moji folikli še vedno rastejo po polžje, ma ni kej, počasi se daleč pride in jaz tudi upam da bom na koncu prispela na cilj[sm=smiley1.gif] Zdej grem papočasi pod koutrček, se mi zdi da sem kar nekam utrujena po teh hormonih.
|
|
|
|