liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Liliana pa veš, da sem jaz včasih celo mislila, da si ti široko razgledana oseba, ker imaš o vsem toliko povedat, na vse se spoznaš.. Ni je teme in področja, da ti ne bi imela največ za povedat. Ampak veš kaj, zdaj ko si prišla do mojega področja ugotavljam, da ti v bistvu samo prazno slamo mlatiš, obračaš stvari naokoli in jih prirejaš tako, da imaš vedno ti kao prav in zadnjo besedo, če ne nikoli ne odnehaš.. Ja, prav maš, tako je... vi pa zagotovo imate tak vrtec, ki bi bil sposoben sam stavko financirat, čeprav je financiran s strani občine, ker je ravno januarja 2013 imel 500 eur profita od oskrbnin in vam bi lahko stavko vsem pokril.. Kaj pa vem jaz, sem samo računovodkinja v vrtcu, ti se prav gotovo bolj spoznaš na to.. Vrtec ni financiran s strani občine.....vrtec je sofinanciran s strani občine......in ni moja krivda, če naša ravnateljica vedno pravi, da imamo polno zaseden vrtec (verjetno je res polno zaseden, če ne dobijo vsi otroci prostora v njem in so čakalne liste ) In ja....vrtec oz. občina, bi lahko stavko pokrila....oz. bi jo morala...... Zdaj pa ti meni povej, če se tebi zdi pravično do starša, ki ni pripeljal otroka v vrtec na dan stavke in si je moral vzeti ta dan dopust, da mu je vrtec še zaračunal ta stavkajoči dan (in mu odštel zgolj tisti slab euro za prehrano).....me je zaradi tega treba napadati, ker se meni to ne zdi pravično, ne s strani vrtca in ne s strani občine.....da starši moramo plačati stavko zgolj zato, ker je nihče drug noče?
< Sporočilo je popravil liliana -- 22.2.2013 19:46:54 >
|