lastovica -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (18.3.2013 14:03:16)
|
Ojla, Radenska_ Jst jemljem 1/2 tablete od 5-10 dan. Sicer sedaj oba čakava na preiskave v Leonišču in za čas čakanja mi jih je pač G predpisal, če bi nama morda pa s tem le uspelo - zato niti nisem šla na UZ. Vendar pa sodeč po BT ni bilo nikakršnega učinka, nisem pa opazila niti nobenih stranskih učinkov. To je bil sedaj že 10. krog (1. s klomifenom), sem pa že pred leti načrtovala otroka, pa prav tako neuspešno. Takrat se je izkazalo, da je težava pri sedaj že bivšem partnerju, ampak tudi zame ni bilo povedano nič kaj dosti optimističnega (majhni jajčniki, mogoče celo policistični - ne vem). Prav zaradi tega sem se tudi jaz kar dosti presekirala in prejokala, tako kot praviš ti. Še posebno takrat, ko sem izvedela, da je katera noseča. Občutek je bil kot bi mi nekdo zarinil nož v srce. In sem se spraševala, zakaj so one lahko zanosile, jaz pa ne. Pa sem si rekla, da tako pač ne gre več naprej, da samo sebi in najinemu odnosu škodujem. Če nama bo uspelo, nama bo, in VEM, da nama nekoč bo. Naslednji mesec gre moj že na spermiogram in jaz na prvi pregled, pa bomo videli kaj bo. [sm=smiley1.gif] Najpomembneje pa je, da greš v odnos (seks) s partnerjem zaradi želje po njemu, zakaj če boš cel čas mislila le na to, kako vama bo ali ne bo uspelo narediti otroka, to lahko slabo vpliva na medsebojne odnose kot tudi spolne odnose. DRŽI SE!!! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|