RE: II pričakujemo MARCA 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Night -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (9.3.2013 13:28:48)

A katera slučajno uporablja One Step Pregnancy teste? Sem jih po priporočilu nekje na tem forumu tudi sama naročila, pa me zanima, če so zanesljivi že pred izostankom M?

snika -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (9.3.2013 14:55:52)

ela23: Tudi jaz ta mesec nimam nobenih znakov, imela sem boleče prsi pred O, a sedaj me ne bolijo več. Bomo videli kaj bo. Je še nekaj dni do daneva D.

_sunshine_: Čestitke za zaroko in upam da ti dnevi hitro minejo do pregleda in da bo vse normalno =)

Nessika18 -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (9.3.2013 14:59:37)

Night jaz jih imam po priporočilu prijateljice, sicer sem trenutno samo O teste uporabljala, pregnancy pa še ni bilo potrebe, je pa prijateljici pokazalo en dan pred [sm=hudicek1.gif] [sm=rozacrtici.gif] in je tudi to držalo, je pa po moje kot pri vseh testih odvisno od hormonov ne pa od testa, so pa menda na nivoju BC-jev, tak da kar zaupat, če je [sm=rozacrtici.gif] je [sm=rozacrtici.gif], če ni pa ni! Pa vso srečo [sm=pikapoka1.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (9.3.2013 21:48:44)

Punce, vem, da je težko čakat cel mesec in dočakat dan, ko [sm=hudicek1.gif] zamuja,... Ampak moje mnenje je, da res naredite test šele po vsaj 1 dnevu zamude. Jaz bi jo morala dobit nekje 24, 25.3. ga bom pa verjetno delala šele okoli 27 ČE bo zamudila.

Vso srečo vsem [sm=pikapoka1.gif]

oreh -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (10.3.2013 8:17:39)

dobro jutro!
nič več ne pišem, ker sem kar malo izklopila vse skupaj, še vedno pa se čisto vsak dan enkrat ali večkrat spomnim na punce, ki smo skupaj premagovale težke, a velikokrat tudi smešne trenutke... Imele smo obdobje celo, ko smo od vsega hudega, že skoraj zabredle v alkoholizem[sm=smiley2.gif][sm=smiley36.gif].
Vsak dan mislim nate Katte in hodim čekirat, kdaj nam boš sporočila lepo novico, pa na Helenčico in seveda Curly, LS, witch in monsy.
Pa seveda navijam za vse ostale!
Lepo nedeljo, jutri bo spet nekaj sončka.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pupika29 -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (10.3.2013 9:35:02)

Drage moje marcice.[sm=smiley1.gif]

Zal sem se zgodaj poslovila od upanja na [sm=rozacrtici.gif] v marcu, ampak pa se vedno fejst navijam za vse vas, ki se cakate...in upam, da nobena od vas ta mesec ne dobi tete [sm=hudicek1.gif] na obisk, ampak namesto tega na testu veeelik PLUSEK!

Jaz pa v aprilu upam na veselo novicko [sm=smiley1.gif]

Vsaki eno [sm=pikapoka2.gif] za sreco [sm=smiley31.gif]

Night -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (10.3.2013 10:23:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

Punce, vem, da je težko čakat cel mesec in dočakat dan, ko [sm=hudicek1.gif] zamuja,... Ampak moje mnenje je, da res naredite test šele po vsaj 1 dnevu zamude. Jaz bi jo morala dobit nekje 24, 25.3. ga bom pa verjetno delala šele okoli 27 ČE bo zamudila.

Vso srečo vsem [sm=pikapoka1.gif]

Jaz drugače ne bi testirala, ker mi je grozno videt tisto eno samcato črtico. Če vidim, da sem dobila M, mi ni tako hudo kot pa gledat negativen test. Ampak moram testirat, ker v drugi polovici ciklusa jemljem Utrogestan in če je test negativen, ga preneham jemati, da dobim M, v obratnem primeru ga moram jemati naprej.
Zanima me, kaj bi se zgodilo, če mi test ne bi pokazal +, pa bi bila vseeno noseča in bi nehala jemati progesteron? Lahko v tem primeru pride do splava? Če se ne motim, je bila na tem forumu nekaj časa nazaj ena punca, kateri je test najprej pokazal -, ko pa ni bilo M, je dobila + in spet začela jemati progesteron. Samo ne vem, če je bilo potem vse v redu ...

No, danes bi morala priti M. Nikoli v zadnjem letu nisem imela na dan, ko bi morala prit, občutljivih bradavičk. Včeraj so bile tako pekoče, da se jih nisem smela dotakniti, test pa negativen, zato sem spraševala. Možno, da je zaradi progesterona, ampak ga ne jemljem prvič. Včeraj sem imela tudi krče kot pred M, tudi zdaj imam kakšnega on and off, tako da res ne vem. Mogoče spet zmeda v ciklusu. Sem pa tudi brala, da imaš lahko cisto na jajčniku, zaradi katere zamuja M, ti je slabo in imaš boleče prsi. Grozno, kaj vse gre lahko narobe. Verjetno preveč paničarim, zagotovo pa se preveč ukvarjam s tem [sm=jezicek.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (10.3.2013 10:29:08)

Night, a, pol je pa to druga stvar [sm=smiley13.gif]... Upam, da čimprej zagledaš [sm=rozacrtici.gif] na testu [sm=bravo.gif]

snika -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (10.3.2013 12:37:23)

Night: Jaz bi na tvojem mestu naredila CB, saj naj bi bil najbolj zanesljiv. Res pa je, da je tudi cena temu primerna. Držim pesti, da vama je uspelo. Seveda držim pesti za vse, da nam bo uspelo[sm=smiley1.gif]

Luckasmucka -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (10.3.2013 17:54:57)

Živjo,
Pri nas včeraj na testu ni bilo nič, čeprav dopuščam možnost, da sem delala test prehitro. :(

Anonimen -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (11.3.2013 7:45:39)

Pozdravljene,
se lahko pridružim? V veselem pričakovanju [sm=rozacrtici.gif] bom ta teden; ker je kakšen cikel kdaj daljši, bi bilo pametno test delati šele 18. 3., menstruacije pa ne pričakujem 14. 3.;od tega datuma naprej me bo mikalo narediti test :)

čudnočudo -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (11.3.2013 7:46:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,
se lahko pridružim? V veselem pričakovanju [sm=rozacrtici.gif] bom ta teden; ker je kakšen cikel kdaj daljši, bi bilo pametno test delati šele 18. 3., menstruacije pa ne pričakujem 14. 3.;od tega datuma naprej me bo mikalo narediti test :)

No, da ne bom anonimna ...

d_m_b -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (11.3.2013 8:40:34)

Dobro jutro punce [sm=smiley1.gif] pri meni je nažalost že prišla gospodična [sm=hudicek1.gif], tako da se selim v aprilsko skupinico..baje gre v tretje rado, tako da upam da bo tako tudi v tem primeru [sm=smiley4.gif]..vseeno bom pa v tej skupinici navijala in držala pestke da preostali marec lepo obarvate roza [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Luckasmucka -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (11.3.2013 14:00:59)

Živjo, punce,
no, jaz se dokončno poslavljam od marca in se selim v april, danes čisto nepričakovano prišla [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif], kar je po eni strani dobro, da ne bi spet čakala 46 dni, kot prejšnji mesec.
Novim bojem naproti, torej!
Za vse, ki še čakata, pa stiskam pesti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

snika -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (11.3.2013 15:21:44)

[image]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/babytextlive/2013/02/20/9a441fe1941c86a3829a02ef11a0f9b6.gif[/image]

[sm=rozacrtici.gif] ali[sm=modricrtici.gif] PRIČAKUJEMO

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

1.3.
[sm=smiley31.gif]pupika29[sm=smiley31.gif]

3.3.
[sm=smiley31.gif]delfincek85[sm=smiley31.gif]

5.3.
[sm=smiley31.gif]lara2013[sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif]lillith82 (15 krog)[sm=smiley31.gif]

6.3.
[sm=bravo.gif]Megi20[sm=bravo.gif]

9.3.
[sm=smiley31.gif]Luckasmucka[sm=smiley31.gif]

10.3.
[sm=smiley31.gif]mama009 (7 krog)[sm=smiley31.gif]

13.3.
[sm=smiley31.gif]d_m_b[sm=smiley31.gif]
ela23 (2 krog)

14.3.
[sm=smiley31.gif]Perzefona*[sm=smiley31.gif]
čudnočudo

16.3.
snika (9 krog)

17.3.
brioš

23.3
miska** (33 krog)
zvezdica.zaspanka83

24.3.
waja

25.3
Metuljčica 2013

27.3.
Radenska_

29.3.
monsy

X.3.
_sunshine_
Night

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

SKUPAJ NAS JE: 21

NOSEČK: 1

USPEŠNOST: 4,7%

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]NAVIJAČICE:[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh, pupika29,

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

snika -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (11.3.2013 15:27:14)

Do sedaj je seznamček bolj moder, [sm=smiley13.gif].
Meni se je pojavil rjavi tok, tako da tudi dvomim da se je kaj prijelo. Sicer kar 8 dni pred [sm=hudicek1.gif]. Bom še počakala, da se zares ulije, potem pa še sebe pobarvam. Sedaj pa že res komaj čakam pregled in upam, da se bo ta rjavi tok dalo sanirat.

brioš -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (11.3.2013 17:52:08)

Zivjo...se nisem oglasala dolgo casa, sem se totalno odklopila. Danes pa grem na wc in me 7 dni pred menstrua ijo preseneti, rahlo prozorno rdec izcedek:(:( ker nimam tocne menstruacije ( zadnje na 37 dni): prej okoli 33 je tole prav negativno presenecenje. Pq se to brez vseh znakov, vcerej me je sicee zeblo kot ponavqdi preden prode, ampak niswm pomislila. Tako da predvidevam da se bo usula :(: grrr

pupika29 -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (11.3.2013 19:13:38)

snika in brios dokler se [sm=hudicek1.gif] konkretno ne ulije je vse mogoce...taksne rahle krvavitve so tipicne tudi za prve znake nosecnosti...nikoli se ne ve[sm=smiley1.gif] DRZIM PESTI ZA OBE!!![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

brioš -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (12.3.2013 7:13:56)

Pupika29 vem...sem imela lansko leto težave z rjavimi izcedki. Potem mi je dala G Dabroston, se ni uredilo. Potem sem po njenem nasvetu izključila belo moko ( ne popolnoma), sladkarije, malo več gibanja, izgubila cca. 4kg in res so izginili. Ginekološko nekaj cistic, ki pa naj ne bi vplivali. No kaj vem...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Sedaj se mi je po 6m spet pojavilo tole, ampak prej sem imela rjave izcedeke od ovulacije naprej. Sedaj pa za 1x, samo včereja in pa danes zjutraj rahlo prozorno rjavo, ampak vem da ne bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], ampak se samo pripravlja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ampak se ne dam, za 1xs e še ne bom obarvala modro, dokler se ne ulije.

Metuljčica 2013 -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (12.3.2013 7:33:48)

mogoče gre za vgnezditveno krvavitev? Sploh tista en teden pred M mi je sumljiva. Punce moje, držim pesti! [sm=bravo.gif]

brioš -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (12.3.2013 7:52:02)

Tudi jaz sem, ce po pravici povem, najprej pomislila na vgnezditev, ker se casovno popolnoma ujema. Ampak glede na to da je bilo danes bolj temno rjavo, v izsledkih, menim da to ni to. V prvi nosecnosti ga nisem imela tako da prej priprave na teto.[sm=smiley19.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (12.3.2013 8:08:38)

brioš, upanje umre zadnje, dokler se [sm=hudicek1.gif] konkretno ne vlije je upanje [sm=smiley31.gif]

waja -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (12.3.2013 11:08:33)

Pozdravljene!

nisem nič pisala ker sem imela reačunalnik na čiščenju...
Najprej čestitke Megi , pa seveda Sunshine - kako romantično!
Joj kakšen grd seznamček ker je cel moder! Pri meni ni nekih večjih pričakovanj za [sm=rozacrtici.gif] ker sem glede na sluz imela O prej kot pa sem zračunala in sva sam 1x slončkala takrat...
metuljčica a ti boš šele 27 delala test? Mi2 imava kar skupaj dan D... Kdaj si pa ti imela plodne dni?

ela23 -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (12.3.2013 15:14:16)

Punce, barva tegale seznama ni za nikamor! Pa včerej sem brala, da so izraelski strokovnjaki ugotovil, da so semenčice precej bolj dejavne v poznih zimskih in zgodnjih spomladanskih dnevih. Očitno to drži samo za Izrael. [sm=smiley36.gif] Jaz svoje [sm=hudicek1.gif] ne pričakujem jutri, testa pa v vsakem primeru ne bom delala vsaj še štiri dni. Prejšnji mesec se mi je tista ena črtica čist preveč zamerla! :D Pa lep dan, čeprou ni sonca, papa

snika -> RE: II pričakujemo MARCA 2013 (12.3.2013 16:22:20)

Meni se izcedek nadaljuje, [sm=hudicek1.gif] pa naj bi dobila šele čez 4 dni[sm=smiley13.gif]. Torej rjavi izcedek 8 dni prej[sm=zmeden.gif], ponavadi sem ga imela le 3 dni prej. Malo dvomim da bi bila tako dolga vgnezditvena krvavitev.

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>