|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   leonišče-prvič in živčki
4.2.2013 1:15:45   
Anonimen
Pozdravljeni, ker je minilo eno leto odkar intenzivno delava na drugem user posted image sem pri G dobila napotnico za Leonišče.Tam še nikoli nisem bila zato me zanima kako sploh "izgleda" prvi pregled? Najbolj me "skrbi" da ravno okoli datuma pregleda pričakujem tetko rdečko-ima to kakšno vezo s pregledom sploh? Sicer jo imam zelo neredno že odkar se spomnim....so govorili da se bo če prej ne s porodom uredilo vendar se ni..in seveda tudi plodnih dni ne morem izračunatuser posted image

Malo me vse skupaj že živcira,saj vem da je verjetno za to težavo kriva moja teža....zato me zanima kaj naj tam sploh povem? Jemala sem anti-baby tabletke in ko sem prenehala so se moje težave šele začele-začela sem pridobivati na teži, od poroda naprej se mi v telesu zadržuje voda-sem skos napihnjena...bila sem že večkrat pri osebni zdravnici,ki do sedaj še nima nobenega predloga kako bi rešila mojo težavo...jaz pa se veselo redim :( Ščitnica je ok, vendar glede na to da mi zna tetka rdečka "zamujat" tudi po dva meseca bi rekla da imam velike hormonske težave-vsi pa pravijo manj žri...vendar ne jem preveč,sladkarij sploh ne... noben pa ne pomisli na to da je s hormoni kaj narobe.

In vse to me dobesedno živcira, saj sem se že skoraj "udala v usodo" da sem za to neplodnost kriva prav jaz...seveda me mož ne obsoja pa vendar ta občutek je nekje v meni..in seveda ko upaš in čakaš tisti + se vlije tam spodaj...in spet razočaranje

Hvala za nasvete

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: leonišče-prvič in živčki
20.4.2013 9:14:45   
NajaaM
Poglej...nicesar se ne bat, ker ti povem, da so vsi tako prijazni, da kar ne moras verjeti. Proti nasemu zdravstvenemu domu, lahko das samo kapo dol. Ce te skrbijo hormoni, se sploh ne sekiraj prevec, ker bos kmalu izvedela, saj bos mogla tudi to dati skoz - to je eden od vseh pregledov, ki te mogoce cakajo in sicer med 3-5 dnevom ciklusa.

Ne vem sicer kam si narocena, ampak lahko ti povem svojo zgodbo (do sedaj):
Oktobra 2010 sva zacela delat na tem
Decembra 2011 sem sla h G, ker nic ni bilo in sem jemala dabroston, da bi imela cikel na 28 dni, pa sem ji se za 2 tedna podaljsal
Aprila 2012 sem pol leta jemala klomifen -nic
Potem je G rekla, da imam pregrado, ampak me je napotila na HSG, potem se je pa zacelo odvijati zeloooo hitro - to je bilo decembra
Januarja je sel moj na spermiogram, bilo je vse ok
Februarja sem sla jaz na HSG
Marca sem dala kri za hormone (izvidov se kar ni)
Ta teden sem bila sprejeta na neplodnostno h g. Edi vrtacnik Bokal in me je pregledala z UZ
Drug teden imam ze vse krvne preiskave in EKG in zopet posvet v stari porodnisnici, 6. Maja imam pa ze laparoskopijo in histeroskopijo

Saj me je malo strah, po drugi strani se pa kar veselim, da vidim kje smo in cakam na pluseka ;)

V glavnem hocem povedat, da so vsi tok prijazni, da kar ne mores verjeti in da bodi vesela, ker bojo itak prej ali slej ugotovili razlog.

Srecno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2013 13:55:33   
Anonimen
Koliko si pa težka? Teža LAHKO vpliva, ni pa nujno. Jaz imam idealno težo za mojo višino, pa še vedno ne zanosim. Tvoje težave namigujejo na PCO, vsaj povišana teža, napihnjenost, zadrževanje vode kaže na to, da ne govorim o neredni M. Na internetu imaš veliko napisanega o dietah za hormonsko ravnovesje, če imaš PCO, pa lahko z dieto lepo uravnavaš tudi to - ne vem pa točno, kakšna je ta dieta - manj OH, ostalega ne vem.

(odgovor članu NajaaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2013 16:10:21   
lillith82
Tako kot je že NajaaM rekla...nič se bat. So ful prijazni.
Jaz sem februarja letos začela hoditi v Leonišče.Napotnico ki sem jo dobila od mojega ginekologa sem poslalav Leonišče, zraven pa še napotnico mojega fanta za spermiogram, ki ga je opravil še pred prvim pregledom.
Prvič ko prideš ti naredi ginekološki pregled, tako kot pri tvojem ginekologu, samo da ti ne vzame brisa in pa ultrazvočni pregled. No meni ultrazvoka prvič ni naredil, ker sem bila tam 2 dni po menstruaciji, tako da sem se vrnila nazaj 2 dni pred naslednjo menstruacijo. Dobila sem še napotnico za odvzem krvi za hormone, ki sem ga naredila med 3. in 6. dnem ciklusa na polikliniki in pa napotnico za Hsg, ki sem ga pa imela to sredo. Zdaj pa čakam da fant opravi še en pregled in se lahko naročiva da izveva rezultate izvidov.
To je to...nič strašnega user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?