NajaaM -> RE: leonišče-prvič in živčki (20.4.2013 9:14:45)
|
Poglej...nicesar se ne bat, ker ti povem, da so vsi tako prijazni, da kar ne moras verjeti. Proti nasemu zdravstvenemu domu, lahko das samo kapo dol. Ce te skrbijo hormoni, se sploh ne sekiraj prevec, ker bos kmalu izvedela, saj bos mogla tudi to dati skoz - to je eden od vseh pregledov, ki te mogoce cakajo in sicer med 3-5 dnevom ciklusa. Ne vem sicer kam si narocena, ampak lahko ti povem svojo zgodbo (do sedaj): Oktobra 2010 sva zacela delat na tem Decembra 2011 sem sla h G, ker nic ni bilo in sem jemala dabroston, da bi imela cikel na 28 dni, pa sem ji se za 2 tedna podaljsal Aprila 2012 sem pol leta jemala klomifen -nic Potem je G rekla, da imam pregrado, ampak me je napotila na HSG, potem se je pa zacelo odvijati zeloooo hitro - to je bilo decembra Januarja je sel moj na spermiogram, bilo je vse ok Februarja sem sla jaz na HSG Marca sem dala kri za hormone (izvidov se kar ni) Ta teden sem bila sprejeta na neplodnostno h g. Edi vrtacnik Bokal in me je pregledala z UZ Drug teden imam ze vse krvne preiskave in EKG in zopet posvet v stari porodnisnici, 6. Maja imam pa ze laparoskopijo in histeroskopijo Saj me je malo strah, po drugi strani se pa kar veselim, da vidim kje smo in cakam na pluseka ;) V glavnem hocem povedat, da so vsi tok prijazni, da kar ne mores verjeti in da bodi vesela, ker bojo itak prej ali slej ugotovili razlog. Srecno!!!!
|
|
|
|