Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 28.1.2013 11:34:24
|
|
|
|
ta*mala
|
Poka... lahko al pa ne lahko... se treba prisilit... js itak delam zjutri na prazen želodec... tko da ista figa
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 4.2.2013 8:48:11
|
|
|
|
ta*mala
|
Kako je zdaj z vami, punce? Ste začele? Vam gre? Nič ne poveste...
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 4.2.2013 8:54:12
|
|
|
|
mamica deklicam
|
jaz sem se držala tko tko. Danes imam sadni dan in bo prav pasalo, da se znebim tistih rojstnodnevnih prekrškov. Potem pa v nove boje. Ne vem ali samo še midve vztrajava? Sem tudi sama opazila, da se ni nobena več javila tukaj. dajmo punce, kje ste
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 4.2.2013 9:43:38
|
|
|
|
ta*mala
|
Hehe, ja jaz se tud držim bolj tko, tko... čez teden se držim, že dva vikenda zapovrstjo pa bolj tko tko... prejšnji vikend je bil grešen zarad ptujskih, pa mi je uspel z dvemi sadnimi dnevi popravt škodo...pol ta vikend je bla pa 60 letnica... v soboto, pa sm včeraj bolj grešila k v soboto...jao... sj + ni, ampak se nikamor ne premakne...bomo zdj bolj pridne, ane
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 8.2.2013 10:13:07
|
|
|
|
Žaka
|
Ojla. jaz imam beljakovinski dan.Pečem zrezke,zraven kos kruha plus solata. Včeraj je bila pa kar kriza na sadni dan.Ampak sem zdržala. Drugače je pa danes moj 5 dan ločevalne.
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 10.2.2013 11:24:20
|
|
|
|
gregorkre
|
Tudi pri nas doma imamo enega na ločevalni! Štart je bil 1.1.2013 in za enkrat se bolj ali manj uspešno bojuje s pregrehami :) Zaenkrat - 5 kg. ==================== Spletni portal za hujšanje! www.planet-diet.si
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 8:18:49
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: gregorkre Tudi pri nas doma imamo enega na ločevalni! Štart je bil 1.1.2013 in za enkrat se bolj ali manj uspešno bojuje s pregrehami :) Zaenkrat - 5 kg. ==================== Spletni portal za hujšanje! www.planet-diet.si vsak kilogram manj na tehtnici je zmaga
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 8:18:50
|
|
|
|
Žaka
|
Po 7 dneh ločevalne vaga pokazala -3kg. Danes pa sadni dannnnnnnn
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 8:21:26
|
|
|
|
mamica deklicam
|
žaka čestitke jaz sem kar pustila, so me krofi malo preveč premamili. Tako, da bom v sredo spet štartala s 2. dnevom in še lažje bo mogoče šlo, ko bom samo rekla, ja se malo držim 40 dnevnega posta do velikonočne nedelje
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 8:23:31
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaka Po 7 dneh ločevalne vaga pokazala -3kg. Danes pa sadni dannnnnnnn Privoščim vsem zelo, ampak ne morem da ne bi ostala skeptik! Kako je možno zgubiti v enem tednu 3 kile!??! Brez zamere, ampak to je nemogoče! če govorimo konkretno o MAŠČOBI, SALU??!! tri kile so lahko v tekočini, nikakor pa ne v maščobi??
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 9:00:28
|
|
|
|
ta*mala
|
mamica deklicam, sej bojo drugo leto tudi krofi jaz sem pojedla 1, v četrtek za večerjo, k sem imela OH dan Tippi, saj ne gre skoz pa vsem tako hitro Meni gre tko, 0,5 kg do 0,7 kg na teden... prva dva tedna je šlo več, potem je šlo spet malo v +, k sm bla poredna... zdj pa tkole... u bistvu v enem mesecu (en vikend pa potem še en dan sem konkretno grešila) je šlo 4,3 kg... sam telovadim tko vsaj ene 3x-4x na teden in se pomoje zarad tega ne premakne hitreje...
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 9:29:16
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: Žaka Po 7 dneh ločevalne vaga pokazala -3kg. Danes pa sadni dannnnnnnn Privoščim vsem zelo, ampak ne morem da ne bi ostala skeptik! Kako je možno zgubiti v enem tednu 3 kile!??! Brez zamere, ampak to je nemogoče! če govorimo konkretno o MAŠČOBI, SALU??!! tri kile so lahko v tekočini, nikakor pa ne v maščobi?? ker je komaj začela, se je v enem tednu amo sčistila. je pa to dobro za psiho. Ko vidiš minus na tehtnici, te malo potegne, da se še bolj držiš in to je glavno.
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 9:31:47
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala mamica deklicam, sej bojo drugo leto tudi krofi jaz sem pojedla 1, v četrtek za večerjo, k sem imela OH dan Tippi, saj ne gre skoz pa vsem tako hitro Meni gre tko, 0,5 kg do 0,7 kg na teden... prva dva tedna je šlo več, potem je šlo spet malo v +, k sm bla poredna... zdj pa tkole... u bistvu v enem mesecu (en vikend pa potem še en dan sem konkretno grešila) je šlo 4,3 kg... sam telovadim tko vsaj ene 3x-4x na teden in se pomoje zarad tega ne premakne hitreje... no saj se malo kljub temu držim, Za zajtrk je bila banana. Trenutno si kuham vodo, da bom naredila čaj: zeleni in goji. Če ne drugega, se navajam na ta način prehranjevanja
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 9:44:16
|
|
|
|
ta*mala
|
Ja, tud to je neki... sam js banan ne jem, k majo dost cukra pa niti jih ne maram. Sem pa zdj potelovadla, tko mal bl s pol moči, zdj pa jabka
|
|
|
|
RE: začnem v ponedeljek 90 dnevno 11.2.2013 9:53:05
|
|
|
|
mamica deklicam
|
jaz jih tudi bolj malo zadnje čase, a sem jo morala, drugače bi bila zanič. Tavelika jih noče jesti, če so lupine malo črne, tamala jo pa ponavadi "spreša" med prsti in z njo ustvarja umetnine po pohištvu Mami ti pa čisti. Sem pa tja poje kakšno, ko je pa noče več, moram pa kar hitro vzeti, če ne je povsod, samo v želodcu ne . Vidiš, to pa so radosti materinstva. Nikoli ne veš, s čim te bodo presenetili in tamala je res z vsemi žavbami namazana.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?