pelin -> RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med bratoma... (13.2.2013 14:59:27)
|
Metulj ...poglej...ker se mi zdi osebno nekako brez veze naprej vleči zadevo , ker si pač vso jezo...razočaranje....če pa to ni to...je pa definitivno neprijaznost ...stresla na vse tiste, ki smo ti pač odkrito povedali ...kot sem že rekla...želeli smo ti na svoj način pomagati...namesto, da bi se zamislila, si nam vsem to vrnila z norčevanjem....Verjamem, da so ti všeč vsi komentarji, ki te tolažijo v smislu, da ne delaš nič napak...vsi komentarji, ki ti pomagajo pluvati po tistih, ki pač rečemo bobu bob in ne nakladamo brez veze...kakor že....Metulj..zavoljo tvojih otrok , ti želim, da bi se vam zadeve uredile.... Zate Ronja pa....kot sem že večkrat napisala, bom še enkrat....s kom se jaz tule spičim, se niti pod razno ne sekiram in zato se tudi tebi ni treba....v bistvu nisi ti v svojem svetohlinstvu nič manj težka, kot jaz v svojem napadalnem....gre se le zato, da jaz na vsako repliko,ki je namenjena meni, če jo le vidim, odgovorim in skušam zadevo argumentirat, ti pa vedno znova in znova goniš naprej svoje in svoje....kot fijakarski konj....ko te pač nekdo mojega kova ( ali Pokerčica...in podobne) stisnemo v kot, pa jo za nekaj časa ucvirneš dol s foruma...in potem prideš nazaj pod pretvezo, da nisi imela časa in še naprej goniš svoje , čeprav smo ti že marsikaj stokrat razložili...Če le imaš pol ure časa, se vtakneš v mojo vero, v mojo strokovnost, v moj stil pisanja....pa če to tematika zahteva ali ne.....ne bi bila rada še bolj žaljiva in osebna, vendar draga Ronja....ali se ti kdaj prebereš, ko napišeš svoje litanije....resno mislim...ker toliko samohvale, toliko samozadostnosti, poveličevanja in ozkoglednosti, ki veje iz tvojih postov, le redko v katerem zaslediš... Ker sem v tem času od kar visim tule gor, dobila že o marsikaterem nekaj vtisov, vem, da spet brez veze pisarim, ker tega, kar sem sedajle napisala ti ne boš za živo glavo priznala...še v vsem tem času, te nisem zasledila, da bi napisala, da si se kje zmotila, da je bila tvoja odločitev napačna, da je kakšna tvoja vzgojna metoda neprimerna...ne...tudi ko se na daleč vidi, boš ti vedno gnala naprej, pa čeprav narobe...verjetno je ob takem mučeniškem in vedno v svoj prav prepričanem človeku, ki ne neha in ne neha vztrajati pri svojem...pa čeprav se ob tem navidezno dela demokratičnega in popustljivega... hudičevo težko živeti....vse te "superlative "je na žalost že brati težko....
|
|
|
|