Sadrika
|
Gita, jaz dajem v mlečni gris, oz.vse kar delam na mlečni osnovi, košček sadja, glih toliko, da malo zasladi, ali banano, breskev, hruško, karkoli in ima ful rad, to je edini obrok, ki ga poje fuul. Mamo pa mi zadnji teden ful probleme s spanjem, ojejojej moj križ. Ponavadi je zaspal že (govorim za zvečer) v mojem naročju, ko je jedel zadnjo flašo AM in sem ga samo odložila v posteljico, ali pa je bil še budem, ampak ko sem ga odložila, sem ga parkrat pobožala, se obrnil stran in zaspal.....zdaj pa totalno nasprotje, ko ga odložim v posteljico, on zakoj na noge in ob stranico in hopsa, ko ga položim, se ful razjezi in ponovno, ma to lahko počneva 1 uro, ampak zaspan je pa ful in ko ga resmo že položim, že miži, pa z rokami zopet išče ograjco, da se bo oprije, tako sem ga zdaj začela na rokah ospavat, pa se najprej ful dere in zvija, da ga komaj držim, nato mi ga le uspe pomirit in ujčkam, da zaspi, to lahko traja tudi 1 uro, pa še to včas potem, ko ga odložim, se zopet začne vzpenjat, tako, da precej trpi moj križ zadnje dni-se pozna njegovih 11kil pa še enkrat tolko zraven, ko se upira, ojejojejojoe. Tako ga čez dan ne dajem več v kinderpet, mi je lažje ga v vozičku naokol vozit, da not zaspi. So me zadnjič prav debelo gledali, ko sva šla v tistem dežu, jaz z marelo, pa palerinco čez vozek. Tudi ponoči precej joka, včasih samo v spanju, včasih se pa zbudi in ga najdem na ograji-to zopet pomeni 1 uro uspavanja. Drugač pa jeva že res vse, uvajava 4. obrok GH-dop.malica, tudi majhne koščke že poje, ali pa bolj na grobo spasiram. Kruheca sem mu že spekla in ga ima ful rad, tudi jajčko je že jedel, pa mamin štrudl, pa kivi, KM mu pa še res nisem dala, tudi v kuho ne. Smo pa presedlali v avtosedež, jajčka mu je že bla premajhna, mu je skor že glava ven pogledala. In to mu je pa zdaj takšen užitek, ko vidi naprej, na cesto, pa ven, pa mamo kako suka volan, res uživa, pa tudi lažje zaspi v njemu, v jajčki ni več zaspal, tudi če je bil zaspan je samo brcal, jokal in se hotel obrniti, tu mu pa res ni problem zaspati, pa sem bila precej v skrbeh zaradi tega, sem mislila, da mu bo tu manj udobno spati. Zoprno je edino, kerimam 3-vratni avto in moram tko lezt uzad, da ga not ali ven dobim. Zobka sta še vedno samo 2, pa še ta 2 nista končne velikosti. Kako dolgo pa to traja, da zraste do konca? Je pa naš fant taki navihanček in fakin, da je joj. Točno že pozna besedo ne in ve kaj pomeni, ampak bo tisto kar rečen ne, me gledal, se mi nasmihal, poleg tega bo pa roka točno to naredila, kar sem rekla ne in to mu je potem tako smešno, da je joj, ampak kaj mu naj, ko me pogleda s tistimi angelskimi očkami, se itak ne morem jeziti nanj.Pa tudi tak dobrovoljček je, vsakemu se nasmeji, ko ga pogleda, pa naj bo tujec ali znanec, pa potem te še tko pogleda, da nagne glavico malo na stran, res srček je, pa migec, ma ni sekunde pri miru, skoz se mora nekaj dogajat, če drugega ne, preganja mačko, ona pa beži in se skriva pred njim, pol je pa to tud tok smešno. Dost sem nakladala danes. Aja, sam še to, sem se ful uštela, ko sem mu kupila jaknico 80, saj zgledajo res velike, ampak, ponavadi imajo še spodaj kaj oblečeno in mu komaj spravim nanj potem še to. Še dobro, da nisem bunde kupovala, pa kombinizončka. Tudi čevlje oz. škorenjčke bom še počakala, dokler jih res ne bo potreboval, saj trgovine so praktično vsak dan odprte in lahko hitro dobimo stvari, pa tud se mi zdi, da pri čevljih je pa fajn, da so mu res prav... aja ko smo ravno že pri obutvi, kako pa kaj vaši prenašajo na nogicah. Moj vse zmeče dol, najprej se loti copatkov (smo jih že zgubli), potem še pa nogavičke začne vlečit dol, ma bil je navajen, ko poleti ni bilo nič na nogicah, zdaj pa kar naenkrat, pa kape glih tko ne mara, tud vse zmeče dol. No, pa še kar nisem zaključila. Zdej pa res, punce uživite, pa javte se kej
|