Sadrika -> RE: januarčki 2013 (2.2.2013 13:10:06)
|
Ojla punce, naš je imel pa včeraj težak dan. Bila sva 2x zunaj, obiski popoldan in posledično ni dosti spal, zato je bil tko utrujen, da ni mogel niti jesti, nato pa niti spati ne, ker je bil preveč lačen. ko pa je končno zaspal, je prespal celo noč [sm=smiley23.gif], plenička pa skoraj suha od dehidracije. Božček, danes so zopet se napovedali obiski in zgleda, da bo dan podoben včerajšnjemu. Bova pa danes skoz doma zarad deža. Naš je star 3 tedne in ima 4530g, mam vago kr doma izposojeno, ga vagam kr vsak dan pred kopanjem. A je katera že imela poporodni pregled? Vesper - ti si pa že kar M dobila? Ful hitro al ne? No, ne vem, sploh nisem razmišljala še o tem kdaj jo sploh pričakovati[sm=zmeden.gif] Kje pa kupite homeopatske globule? Ok, no... sem že našla, jih ima Arnika iz Šk.Loke tudi, ni mi pa jasno na kakšen način delujejo in kako to sploh izgleda? Jaz tudi razmišljam o kontracepciji, pa moj pravi, da če prej nisva imela, da tud dej ne bova, ker kao sej nisva mogla zanosit, ampak na koncu sva pa vseeno naravno in po mojem bi lahko nama v 2. pa prej ratal, kar pa ne bi bilo fajn kr tekoj, že zarad CR.
|
|
|
|