Sadrika -> RE: januarčki 2013 (23.1.2013 18:04:42)
|
Hey hey, mi smo pa danes šli prvič ven z vozekom in smo bili kar pol urce, je pasalo tko njemu, meni pa še bolj, jupiiiiiiiii, kok je fajn, ko lohk hodim, ne da bi me kaj oviralo ali bolelo, hehehehe, pa ko lohk grem hitreje kot 1km/H, ful fajn, mali naš sicer dobiva na teži, vendar zelo počasi, jutri bo star 14 dni, pa nam še manjka 100g do porodne teže [sm=smiley13.gif], hranjenje je pri nas res največji problem, pa je vsakmu hecno, tok velik fant, pa tok malo poje. Zdaj se mi je posledično tud mleko zmanjšalo, poskušam si ful pogosto iztiskat, ampak to ni isto, imam še vedno upanje, da bova 1x le prišla tako daleč, da se bova lahko polno dojila. Mali je ful rad na joški, tudi sesa, pozabi pa požirati in mu vse ven steče. Drugače je pa ful priden, nič ne joka, ko bedi, je ful dobrovoljček in ga vse zanima, včasih imam občutek, če bilahko, bi kar vstal in šel malo naokoli, se mi zdi, kot da je star več kot dejansko je. Vesper - ri si omenila, da mu daješ tudi novalac, mi poveš keterga imata, kako pogosto imate obroke in koliko ti poje naenkrat? A imata kakšne prebavne težave? Moj je bil zaprt 2 dni, danes pa je bil pokakan 2x, ima pa kljub temu mehko in rumenkasto blato. Kaj pa zdaj, ko že vozičkate na polno, greste ven vsak dan in v vsakem vremenu? Punce, ki ste po CR, kdaj ste začele telovadit, oz. delate kakšne posebne vaje? Zanima me, kdaj ste izgubile trebuhe? Jaz ga imam še vedno kot, da sem v 4./5.mesecu, čeprav bo ju3 že 14 dni od poroda. Punce bodite lepo in vam želim prespene noči ter brez krčkov.
|
|
|
|