Poka -> RE: Insanity&P90X ipd. (26.3.2013 6:53:14)
|
Uau, vsa čast, pol itak delaš pravo stvar, ker očitno deluje. Res čestitke za vztrajnost, priznam, da sama ne bi zmogla toliko in še sreča, da nimam toliko za izgubit, ker men je to kar muka [sm=smiley36.gif] Jaz še ne delam Insanity, ampak sem zdaj še na p90x čist proti koncu, seveda nisem naredila vsak dan vsega in tudi sem se pregrešila pri hrani, no, danes sem pa stopila na tehtnico in sem bila presenečena, ker res kaže veliko manj, toliko kot že nekaj let nazaj. Imam še za delat, uf no če sem že tu, pol bi rada še pikico na i... Sem pa včeraj probala naredit fit test za Insanity in sem skoraj umrla, dobesedno [sm=smiley36.gif] A se hecate? A si ti Michelle šla delat po videoposnetku fit test in brez ustavljanja naredila vse? Tako si jaz predstavljam, ker je fit test, ki ga ponavljaš in smao tako nekako dobiš prave rezultate, če bi bilo več pavze med dvema vajama, bi bil drug rezultat, kar potem ni relevantno za primerjavo. In jaz sem se potem gnala do konca, da bi bil čim boljši rezultat, pa imam celo kondicijo, sam očitno še en dost. Edino nad sklecami sem bila presenečena, da jih naredim akr nekaj, sam je jasno - tega je bilo uf velik na p90x. Kljub temu sem jih manj, ker je bila ene 7. vaja po vrsti in jaz sem komaj še gledala in ko sem prišla do konca, nisem mogla naredit ohlajanja... Ležala na tleh nekaj minut, slabo mi je bilo, nisem si mogla niti šejka za regeneracijo naredit, pa komaj sem se spravila v kopalnoco po dtuš, potem sem šla takoj spat in spala do 6.00, koma... imela sem pa namen naredit fit test in p90x po programu, ki je potem seveda odpadel [sm=jezicek.gif] Aja, merilec srčnega utripa, to sem te hotela že zadnjič vprašat. A tebi meri tudi v mirovanju? Jaz imam enega 10 let starega, sicer je bil takrat kupljen nov in je ful dober, pa tudi ni bil med cenejšimi, sam meni ne kaže kalorij v mirovanju, če ni utrip srca nad 100. Sem tudi hotela sprobat, ker me je zanimalo koliko dejansko porabim čez dan, čeprav je s temi merilci tako, da kažejo približno. Jaz imam Polarja, nameravam pa mojemu tudi nekaj kupit, sam ne vem še kaj... Ne bi nekaj poceni, boljši so pa kar dragi, kar pa trenutno tud slučajno ne pride v poštev. Men je moj kar prav prišel, sam trenutno je prazna baterija, pa upam da ni kar crknil... A ima tvoj trak okrog prsi ali kako drugače? S tem jaz ne bi mogla spat [sm=smiley36.gif] Je pa zanimivo, ker Insanity je v bistvu neke vrste metabolna vadba, koliko ti še potem kuri kalorije. V bistvu naj bi se ti metabolizem toliko povečalk, da kuriš še dva dni zaloge... Zato so men te vadbe tako všeč. In ko sem imela jaz pavzo pozimi zaradi bolezni, po mojem skoraj 14 dni, sem v tistih 14 dneh izgubila kaki 2,5 kg. Bilo me je pa strah, da se bom zredila. No, tole, da sem prišla na tisto mojo mejo glede kg sem pa res vesela in mi je dalo ful motivacijo za naprej. Sam ko bi se še ta sneg stopil... Pol bi jaz mal tek mal Insanity, uf ker ta Insanity bo mene pokončal... Me pa mika, zelo mika, kondicija, ki jo dobiš ko narediš to, ker se potem ful noro fajn počutiš. Ahja, kako pa delaš potem Insanity s Polarjem? 220 - leta x 80% srtčnega utripa in pol če ti gre čez, ustaviš tempo ali greš kar naprej? Jaz vem, da brez ustavljanja nimam šans... Mene je mal strah za srce, če prav naj ne bi bila rizična skupina niti po letih niti po kg, sam tole je pa v takih mejah, da me je pa mal strah :)
|
|
|
|