Poka -> RE: Insanity&P90X ipd. (4.2.2013 7:54:42)
|
Ja... v bistvu... Tu spodaj bom napisala jedilnik za en dan, kar jem jaz, cca 1500 - 1600 kcal. To je za prvo fazo P90X, kjer se sicer zahteva 1800 kcal, kar je pa meni preveč - v isti koš mečejo moške in ženske in npr. jaz s 160 cm se že ne morem primerjat z enim 185 cm 100 kg moškim... Razmerje OH, B, M je približno 30% OH, 20% M 50% B. Ta jedilnik je brez dodatkov, uf... ne čisto no, razen whey po treningu, pa še tisto lahko zamenjaš... Sam je pa to edino, kjer jaz zagovarjam uporabo praškov, ker moraš na hitro vnest v telo dosti beljakovin. In jaz če se z mojim primerjam, ko delav aisto - in on ne pije tega, mene manj bolijo mišice in se mi zdi,d a imam več energije, ker bolj pazim pri hrani. ZAJTRK: 100 g šampijonov, 25 g čebule, 70 g piščančjih prsi v ovoju (od Perutnine Ptuj nimajo nič dodanih OH), strok česna, 1 jajce, 1 beljak. Ponev pošpricaš z oljem ("Canola oil" - v spreju se dobi v Šparu). Zraven 60 g kruha (iz polnovredne moke, ampak ne s semeni) MALICA: 150 g pruan, 200 g brokolija, 100 g mleka (kava... npr :) KOSILO: 180 g jogurta npr. lca (z najmanj maščob), 100 g skute, 200 g jagod ali borovnic - zmiksaš v šejk (en dan prej zvečer si pripraviš za v službo in daš v stekleničko v haldilnik). MALICA 2: 100 g sira Goudina (ta se dobi v Hoferju in ima skoraj najmanj maščob kar sem našla v trgovinah v moji okolici...) VEČERJA: 25 G čebule 25 G korenčka, 120 G kuhanega riža (vagaš kuhanega... lahko pa cca 40 g surovega...), 150 g purana, jušna kocka (če hočeš) - To vse skupaj zmiksaš v eno rižoto. PO VADBI: 40 g whey, 100 g mleka in voda po občutku, pol banane. Za Insanity pa lahko malo več OH dodaš... Tale gor je kar kruta :) No, vsaj jaz zase vem, da pojem sicer ful več kruha, testenin kot pa tole... Sam se pa da zdrat, nisi lačen, sam men so se določene stvari uprle, npr. meso... Pa se tudi to da zamenjat, da se tudi veganski jedilnik naredit.
|
|
|
|