Anonimen -> RE: kaj naj? (16.1.2013 18:56:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen sem se kar nasmejala. Ni on tip za neki sex, to mu ne pomeni nič kaj. Uf jaz bi že rada več ljubljenja, perverznosti, drugačnosti...jaz si to žellim, ker tega nimava. Imava tisti "starinski" sex, kakih perverznih iger pa pri njemu žal ne...še sexi perila noče, kaj šele kaj druga..[sm=jezicek.gif] tak da to odpade, niti pogledat noče drugih žensk, čeprav jaz včasih nakladam ..kao v stilu, glej kaka mačka in podobno..pravi jaz imam tebe, me druge ne zanimajo[sm=smiley36.gif] Vedno manj mi je jasno - po eni strani noriš zaradi njegovih virtualnih stikov z ženskami, po drugi strani praviš, da jih noče niti pogledati, kaj šele, da bi se razvilo v kaj več. Pa v čem je pravzaprav problem in za kaj se moraš pomirjati že s tabletami?!? Saj vem, težko je razumeti, tud sama se občasno več ne razumem. Kot sem že v prvem postu omenila, on je tako zelo dober do na, tako skrben, res ne pretiravam. Ko nisva skupaj, si piševa sms-je(npr. ko je v službi čez popoldan), tud pokliče me občasno, skratka vse na mestu...če kam gremo , gremo vedno skupaj, ne hodi nikamor sam, le občasno kak drink.. In ravno zarad te full dobrote njega, me je zbegalo, kaj če je res predobro, da bi bilo resnično? Včasih nam je tako lepo, pa na koncu ugotovimo, da smo živeli v utvari. Nima drugih stikov z ženskami, sj pravim le ta, kolegica (pred par leti je delal občasno z njo), z njo ta kontakt, nič druga, vsaj da bi vedela. saj zato sem tako skeptična, ko pa sem po eni strani vajena, da je vse lepo in prav, verjetno preveč zahtevam, verjetno kot bi marsikdo rekel, bi morala biti srečna , ker imam takega moža. Ampak tisti delček dvoma se vedno poraja. Aja še nekaj, to sem tud njemu rekla: če ne bi videla, da je z njo ponovno v stiku in če ne bi potem še teh par stavkov prebrala, nikoli ne bi podvomila vanj, ker čutila nisem nič, da bi kaj bilo narobe. Ja, zdaj pa naj me raume, kdor me lahko[sm=smiley6.gif][sm=smiley6.gif][sm=smiley6.gif]
|
|
|
|