|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013
1.2.2013 16:42:12   
Martyna83
Anonimna,..ja ful cudno sem bila najprej pri enem se bolj cudnem g. ki me je pregledal v 6 tednu in rekel da je vse o.k. ma da je itak se premajhno,..pa sem prisla cez 2 tedna pa pravi da se nic vec ne vidi in me poslal v bolnico,.. v bolnici je videla 2 ploda in mi je rekla da naj pridem naslednji teden nazaj,..tako je bil ze dober mesec naokoli nakar mi G ni hotel dati napotnice za v bolnico da ces bo ze on vidu in pridem cez teden dni k njemu in pravi da vidi 3 takrat mi je dobesedno pocu filem in sem poklicala mojo bivso ginekologinjo ki dela sedaj v cerknici jaz pa sem iz kopra in sem ji razlozila situacijo in je bila tako prijazna da me je sprejela in pridem k njej in pravi da ne bo to nic v redu da je eden ze odmrl da sta bila res dva ma da ne bo nic iz te nosecnosti in mi da napotnico da abrazijo v Postojni,.. pridem cez en teden v postojno DATUM 24.12 dan pred bozicem in me pregleda doktor in pravi da on misli da nekaj bo in da naj pridem cez en teden,.. pridem 31.12!!! sami taki datumi in mi pravi da ne bo nic,..ma da na ta dan ne dela abrazije da naj pridem 3.1 si predstavljate ksksen december sem imela,..pridem 3.1 čakam od 7:30 do 13 in me pregleda v 2 minutah in pravi da srcek bije da ne bo vseeno nic iz tega ma da ne more sedaj naredit ciscenja mi da lazno upanje in da naj grem nazaj k moji G. Pridem 9.1 k moji G ki vsa jezna ugotovi da je minil se en mesec jaz pa se vedno nosim NEzivega otrocka v sebi in me pregleda se enkrat in ugotoviva da je posteljica ze zacela propadati,jaz pa krvaveti,..in se prijazna odloci da mi bo ona naredila abrazijo na soboto ko je dezurna v bolnisnici,..hvala njej da se je ta nocna mora koncala,... pa ceprav slabo,..grozno je bilo v teh mesecih sem toliko prejokala da se mi je kar koza lupila pri ocesih,.. ampak sedaj je ze o.k. in gremo v nove boje kmalu,...

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 101
1.2.2013 16:43:11   
Martyna83
Shana86 hvala

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 102
1.2.2013 18:05:29   
bebica25
Uh, Martyna 83, kar srček se mi para ko kaj takšnega preberem..user posted image Ampak nikar ne obupaj, za vsako od nas bo enkrat posijal tisti tapravi žarek.. Samo pogumno!!

Punce, glede testa, nisem uspela slikat, ker ko sem ga po nekem času spet pogledala, ravno preden sem mislila slikat, je že bil takšen rumen po celem, kot da je oksidiral, videlo pa se tak ni več nič.. Nevem kaj je to narobe.. ??? Jutri ponovim z jutranjim in če bo-, potem vem da bo M prišla v kratkem.. Sicer pa upam na najboljše..user posted image user posted image Na user posted image .. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 103
1.2.2013 18:23:33   
Penny
Joj Martyna, spomnim se te iz novembrske teme user posted image . Mora bit grozno, že če ti povejo, da s tvojim fižolčkom ni vse vredu, kaj šele, da si te tako podajajo okrog in to na take dneve, ko bi morala bit doma srečna v krogu družine in se veselit novega življenja user posted image .

bebica, verjetno si test imela zunaj (po lulanju). Od mojih je rumen samo CB (ampak je plusek še jasno viden, čeprav je svetlejši že), trakci so pa še vsi lepi beli z vidnimi črticami (prav tako svetlejšimi črticami, saj je logično, da zbledi). Je pa res, da jih imam vse nalepljene v enem zvezku in so zaščiteni (občasno še gledam vse te lepe pozitivne teste user posted image ). No zabluzila sem, ampak hotla sem rečt, da ni nič narobe s testom, če je postal rumene barve, važno da si črtico vidla. In držim pesti, da postane še bolj jasna, da lepo začneš februarski seznamček user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 104
1.2.2013 19:37:03   
zvezdica.zaspanka83
Martyna83... oprosti ....mogoče sem te zamenjala....kaj si mogoče imela PDP v mesecu juliju? Mogoče se me spomniš...pod vzdevkom Aviva83.... žal mi je da se vsaj pri tebi ni srečno končalo....upam da se mi uredu držiš.....

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 105
1.2.2013 19:49:12   
Martyna83
zvezdicazaspankaaviva ja ja sem zal taprava :(

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 106
1.2.2013 20:10:19   
Anonimen
Pri meni je pa ta mesec malo nenavaden. Že 6DPO so me začele ful (.)(.) bolet, ko me prej nikoli niso - mogoče so bile malo občutljive čisto pred m, pa še takrat zelo malo...sedaj pa na ful. Ampak se mi zdi ful prezgodaj, da bi bili to znaki user posted image . Pa tisti dan, ko so me začele bolet, sem prav čutila, kako so se obrnili hormoni (sem čist hudi hormonsko občutljiva - takoj vem, ko se kaj obrne).
Je še kakšen tak drug znak, ki bi nakazoval user posted image ?

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 107
2.2.2013 7:27:55   
snowgirl
Shana86, hvala, ampak ne upam preveč. Sem mela preveliko šolo ko sva se načakala za prvi user posted image . Ampak, upam pa.
Martyna83 ohhh user posted image  Upam, da se čimprej pokažeta user posted image  in boš catala zravega user posted image
Anonimna user posted image  prekmalu? Večina bi ti rekla ja, ampak mene pred user posted image  nikoli ne bolijo prsi, no tokrat me. Že od O naprej. Vem, ker tamala skače po meni in jo moram prav stran držat, ker me grozno boli. poleg tega pa mi še mleko po kapljicah spet teče, čeprav sem nehala dojit že 4m nazaj. Tako da, možno možno da so tole znaki za user posted image , pri obeh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
2.2.2013 9:10:45   
Martyna83
anonimna ko sem jaz bila noseca je bil moj edini znak takoj bo O boleče prsi,.tudi mene ponavadi bolijo nekaj dni pred M tokrat pa so me kar dobra dva tedna pred nepricakovano M,..tako da sem vedela da se nekaj dogaja,..Tako da drzim pesti da je to to in da zagledas user posted image

(odgovor članu snowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 109
2.2.2013 9:21:35   
zvezdica.zaspanka83
Martyna83 ne morem verjeti....kaj je življenje kruto a? Upam da si se že pobrala...? Meni se je po tistem obrnil svet...dobesedno....šele zdaj si ga sestavljam nazaj..... bolečina je omiljena...psihično pa se še vedno ujamem v premišljevanju o mojem vesoljčku... user posted image in mislim da ga ne bom nikoli pozabila... kako sta vi2? upam da se držita... kaj zdaj sta že v novem boju za pikico ali kako? si šla mogoče na kakšen UZ za pregled maternice? Joj mačkiča resnično mi je žal...za vse nas....ki smo izkušili najtemnejšo plat življenja... user posted image

hmmm anonimna....jaz sem izvedela za najin plusek ko sem 9 dni pred predvideno user posted image zagledala roza izcedek...pa bolelo me je točno tako kot da bo prišla predčasno.... potem sem pa čez 9 dni zagledala tisti dve magični črtici user posted image user posted image tako da jap tisti roza izcedek je bila vgnezditvena...aja (.)(.) sem imela pa bolj polne pa bolelo me je samo ob strani... če sem ti bila kaj v pomoč...

bi pa želela da me daste pod navijačice....

Neposredna povezava do sporočila: 110
2.2.2013 12:07:20   
MEGi20
Imam težave z netom pa se samo na hitro javljam.... dans je dan d pa bomo vidli kako pa kaj za enkrat sem zelooooooo utrujena, bolijo me (.)(.), mozolji so katastrofa..test smo delali a je črtica "bleda"user posted image tko daq se slišmo čez par dni.........

LP;megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 111
2.2.2013 14:31:50   
ta*mala
Joj... pa menda ja ne boste pol tistih, k smo prvič skupi čakale prišle za mano? user posted image Žal mi je za vse, ki se vam ni dobro končalo... žal se tudi nama ni...

Jaz trenutno lulam po O testihuser posted image pa je vse belo...

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 112
2.2.2013 15:11:46   
Shana86
bebica25 in snowgirl, že kaj novega?

MeGi20 user posted image Zihr bo jutri že ornk črtica user posted image

ta*mala zdajle lulaj vsaj 2x na dan, da ne zamudiš. Pri meni je bilo naprimer prejšnji mesec takole: 13. dan dopoldan svetla črtica, 13. dan popoldan temnejša črtica od testne, 14. dan dopoldan in popoldan spet šibka črtica, nato pa nič več. Če bi delala vedno samo dopoldne, bi zgrešila.

Anonimnauser posted image saj veš, kako je z znaki... Lahko jih je ful, pa je samo pms, lahko pa čisto nobenega, pa si noseča. Sem sprobala že z nobenim znakom in z vsemi (razpoloženje, utrujenost, napadi lakote, močno boleče in povečane (.)(.), katastrofalna koža, napihnjenost, krči, slabost...), pa je bil vedno pms. Tako da lahko čakaš samo na črtici... Me pa navijamo user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 113
2.2.2013 15:26:10   
ta*mala
Trentuno sem lulala včeraj in danes sredi dneva... pa je še belo... pa itak sem šele 12. dan... M mam na 28 dni, tako, da je danes niti še ne pričakujem... pomoje zna bit jutri ali v ponedeljek... Namen je bil, da ko se bo vidla vsaj senca črtice da delam dvakrat na dan... itak sva bla pa pridna včeri...pa še bova, aneuser posted image jaz sem teste bolj zarad tega kupla, da vidim, če je sploh o... Me pa počasi začenja bolet na levi strani, levi jajčnik...sam ne še tist ornk, vsake tok me mal zaboli... ker takrat, k jaz mislim, da je O, me ornk boli 12-24 ur...bolj kot prvi dan M... prejšnji mesec je bila bolečina na desni strani, pa ni nč ratalo, ta mesec je pa na leviuser posted image Mogoče je levi jajčnik bolj produktivenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 114
2.2.2013 15:53:02   
Shana86
Hehe tudi jaz sem jih delala iz firbca user posted image Midva tudi že tako ali tako vsaj 1x na dan user posted image To smo pridni, a? user posted image

Jeeej, dajmo levi jajčnik user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 115
2.2.2013 16:22:06   
Anonimen
Eh...vse skupaj me vedno bol zafrkava. Danes zjutraj so me (.)(.) bolele za znoret, slabo mi je blo ful, res filing za user posted image , sadaj popoldne pa kot bi odrezal vsega konec - (.)(.) ne bolijo več, slabo mi ni več...kar nekaj. Najboljše da sploh nič ne razmišljam še teh 4 dni do M.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
2.2.2013 17:10:13   
delfincek85
ojla, danes je 17 dan po iui, zjutraj sem delala test pa je bil negativen, o tečki pa nikjer ne duha ne sluha. Če bi bilauser posted image bi moral test sedaj že pokzeti pozitivno kajne, saj tečja zamuja že dva dni, ki mi prej ni nikoli. :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
2.2.2013 17:21:55   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.
Tammyv
lici
bebica25
Anonimna user posted image

2.2.
MEGi20
delfincek85

4.2.
00PoLoNa00

7.2.
teodora75

8.2.
Nikki34

9.2.
_sunshine_
anonimna123

13.2.
pika555 (8. krog)
snowgirl

15.2.
Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom)
aksuram

19.2.
ta*mala (2. krog po SS)

20.2.
snika (8. krog)
bybika_1987 (20./22.2., 5. krog)

23.2.
S* (15. krog)

24.2.
lidik

28.2.
Anonimnauser posted image (1. krog)

X.2.
mamica deklicam (13. krog)
Kaličopka6
lillith82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 7

NOSEČK:
user posted image USPEŠNOST user posted image

NAVIJAČICE:
Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimnauser posted image , Martyna83, zvezdica.zaspanka83

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
2.2.2013 17:39:02   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.
Tammyv
lici
bebica25

2.2.
MEGi20
delfincek85

4.2.
00PoLoNa00

7.2.
teodora75

8.2.
Nikki34

9.2.
_sunshine_
anonimna123

13.2.
pika555 (8. krog)
snowgirl

15.2.
Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom)
aksuram

19.2.
ta*mala (2. krog po SS)

20.2.
snika (8. krog)
bybika_1987 (20./22.2., 5. krog)

23.2.
S* (15. krog)

24.2.
lidik

28.2.
Anonimnauser posted image (1. krog)

x.2.
mamica deklicam (13. krog)
Kaličopka6
lillith82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 25

NOSEČK:
user posted image USPEŠNOST user posted image

NAVIJAČICE:
Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimnauser posted image , Martyna83, zvezdica.zaspanka83

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
2.2.2013 18:08:15   
Martyna83
Jah zvezdica zaspanka zal nas je kar nekaj doletelo to najbolj grozno,..dokler te ne doleti kaj takega kot je izguba otročka si sploh ne predstavljas kako je to,... Ne ne nisva se v novih bojih saj sem komaj 12.1 imela abrazijo,..danes je tocno 3 tedne,..od danes lahko komaj brez solz govorim o tem,.. Nekako sem se pobrala nevem niti kako,..grem pozitivno naprej in komaj cakam user posted image ,.. 2 user posted image bom počakala pol pa v akcijo,... upam da nama pol hitro uspe,.ker ce pol nebi uspelo doooolgo bi bila pa res samo se bolj potrta,... Nevem edino kako bo julija ko naj bi imela PDP takrat bo najbrz najtezje,..ampak upam da bom do takrat ze user posted image in bo malo lazje,..a vidva sta ze v novih bojih????? Jaz lahko samo recem da imam odlicnega mozeka,..ki je skoraj 5 let mlajsi od mene ,..pri tej stvari pa se je drzal kot da je 10 let starejsi in mi je bil res v oporo,... Zlomila sem se samo ko sem njega videla da je zalosten,..pa sem mu pol to povedala in mi ni vec pokazal tega,..ful dobro se je drzal in me tolazil,..pa tudi govorila sva o tem glih toliko kolikor sem jaz potrebova nic vec,..tako da gre,.. v Ponedeljk se po malo manj kot 3 mesecih vracam v sluzbo nevem kako bom fizicno zdrala ker sem se sedaj malo ulenila ampak zivljenje gre naprej in naj gre na stare tire,... pozabili ne bomo nikoli imamo pa na nebu zvezdico ki nas bo vedno cuvala ane?
ta*mala nazalost nas je res veliko Julijk prislo nazaj,..katastrofa :(((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 120
2.2.2013 18:09:36   
Martyna83
ta*mala a ti si ze 2 mesec v novih bojih? user posted image Kdaj sta zacela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
2.2.2013 18:13:13   
Martyna83
Še nekaj me zanima punce, kje kupite Ovulacijske testke mislim kateri so najboljsi jih je najvec v paketku in kako to sploh poteka,..nic nevem nikoli jih nisem uporabljala,.. ko bova zacela po SS pa bi rada probala,..da vidim kdaj sploh imam O in ce je res takrat ko jo cutim...ce sploh cutim prav,..Hvala

< Sporočilo je popravil Martyna83 -- 2.2.2013 18:14:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 122
2.2.2013 20:41:49   
Kaličopka6
pozdravček vsem, ki ste se pridružle in veliko veliko uspeha pri spočetju prav vsaki med vami!

megi tud pri meni se user posted image ni prikazala. kar se je zgodilo je to, da ponoč ne morm več spat in prav nič ne morm več jest, ker sem totalno izgubila okus in mi nič ne paše, se totalno silim in pol mi je slabo. mi pa na momente zelo nabija bolečina na desni strani in res upam, da ni kakšna izvenmaternična user posted image . včer sva šla na običajen sprehodek in sem ga komaj zmogla tako me je utrudil. megi upam, da nama je uspelo in da je vse ok! se oglasim ko bo kaj novega.

cau

Neposredna povezava do sporočila: 123
3.2.2013 9:16:57   
delfincek85
no punce pri meni ne bo nič :( , danes se je vlila user posted image tako da grem v nove boje za začetek m arca, jutri moram pa klicati za 2 postopek IUI. sem pa prišla med navijačice in navijam navijam da vas uspe in končno zagledate user posted image aliuser posted image

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 124
3.2.2013 11:04:43   
ta*mala
Martyna, midva sva začela pred enim mescom, po pregledu... k je G reku, da lahko... O teste sem kupla na plodnost.si, ene pocen, sam da vidm, če je takrat k mislem, da je... bomo vidl...

(odgovor članu delfincek85)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?