Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 26.1.2013 0:38:24
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Pozdravlene jaz se selim k vam!M bimogla dobit sele v pondlk, Pa je ze dans prisla!:'( nasledne nocem videt 20-22.2.ne wem wec tocn ker se mi se hudica zacel ciklus spreminjat! A vedn tocn k urca :'( no vglavnem sem v 5krogu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 27.1.2013 10:37:09
|
|
|
|
brioš
|
Punce mene dajte med navijačice..smo na pavzi, ne vem sicer koliko časa..sigurno cca. 1-2m. Ampak bi vseeno malo čvekala z vami in navijala za vaše
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.1.2013 8:43:44
|
|
|
|
ta*mala
|
Jutro... Kako ste kej? Moja se je končno poslovila... tko da upam, da bo ta mesec bolj uspešen kot prejšnji
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.1.2013 9:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa danes približno 4 dni po O in imam tak poseben občutek, ne vem kako bi ga opisala, filing imam da bo ta mesec uspelo, čeprav vem da 4DPO ni mogoče še nič čutit bolj za šalo kot zares Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.1.2013 11:13:51
|
|
|
|
Kaličopka6
|
MEGi20 jaz sem prepričana, da si noseča! Še malo pa bo prišel najin dan D in bo valda vse jasno. Pri meni je trenutno tako, da sploh ne verjamem, da je uspelo. Moj pa skos pravi bomo videli in je poln upanja. Sem zaspanka, joške me bolijo, apetit mam ful velik, po jajčnikih me še vedno špika, zadnjič me je tud v maternici bolelo, kot da bi nekaj graspalo po rani od pregrade, edino beljakasta sluz je izginila in imam spet beli tok, ki pa ga je rahlo več kot običajno, mozoljčki so tud pr men in sem res tečna zarad njiih. Tako da sem 100%, da je to en velik debel PMS!!! :((( Sem čisto prepričana v to in vem, da ne bo nič! Ehhh... Bybyka vso srečo! Brioš hvala za podporo! Pa bosta zdržala tole pavzo? Midva sva se večkrat že odločla zanjo pa ni nikoli uspela :D. ta*mala pred tabo bodo kmal dnevi za zato le pogumno in navijam, da vama uspe! Anonimen jaz sem bla po O tud blažena, pol ko se pa bliža dan za , sem pa vedno manj blažena. Ta mesec sm bla celo v devetih nebesih ne samo blažena, ker je prvi krog po operacijah in je blo upanje tako veliko. Na srečo je ob meni partner, ki še vedno upa in verjame... Ostani v rožcah in naj se prime, naj občutek ne vara! Srečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.1.2013 15:46:40
|
|
|
|
brioš
|
Kaličopka06 saj morava, možek je preživel teden v bolnišnici, problemi s srčkom, tako da pavza je nujna, ter obvezna...dr ne pustijo. Ta*mala sta v akciji..juhu...držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.1.2013 19:08:48
|
|
|
|
ta*mala
|
Hehe, hvala za držanje pesti, bejbe... itak da smo že u akciji... je blo težko čakat teh par dni, tko k vsak mesec... bomo zdj nadoknadili... pa še O teste sprobam, da vidim, kako ta stvar funkcionira...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.1.2013 19:18:15
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Kalicopka hvala.. Brios pikepoke za twojo polovicko :-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 29.1.2013 6:40:51
|
|
|
|
Nikki34
|
Evo tud mene :) navijam in ne pricakujem cca 8.2. +- dan. Upaaaam da je ne bo :) drugače me počasi čaka umetna....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 29.1.2013 10:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Brioš, , dobro okrevanje tvojemu možu želim! Nikki35, držimo pesti! Mi2 se podajava v 1. krog. Imava že enega otročka, a ni bil načrtovan oz. presenetil naju je takoj, ko sva ukinila kontracepcijo, čeprav sva "pazila". Zavedam se, da sva imela veliko srečo! Malo za motivacijo ... ste si izračunale PDP, če uspete februarja? Moj bo okoli 1. 11. hihihi, tudi prav! NAVIJAM, še posebej za stare borke! Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 29.1.2013 10:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Brioš, , dobro okrevanje tvojemu možu želim! Nikki35, držimo pesti! Mi2 se podajava v 1. krog. Imava že enega otročka, a ni bil načrtovan oz. presenetil naju je takoj, ko sva ukinila kontracepcijo, čeprav sva "pazila". Zavedam se, da sva imela veliko srečo! Malo za motivacijo ... ste si izračunale PDP, če uspete februarja? Moj bo okoli 1. 11. hihihi, tudi prav! NAVIJAM, še posebej za stare borke! Anonimna Joj, Nikki34, oprosti, ker sem te postarala! Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 29.1.2013 15:29:39
|
|
|
|
lidik
|
Pa se tudi jaz selim naprej. Naslednje tečke pa res nočem več videt !!! Ne - pričakujem je 24.2. tetka witch, jaz vem da bova zdaj šle skupaj drugam !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 30.1.2013 9:42:32
|
|
|
|
Shana86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6 Shana86 zelo te že pogrešam. upam, da si čimboljš! Evo mene nazaj Možek je imel dopust, jaz sem pa uživala zadnje dneve brezposelnosti, pa še čas O je, tako da ni bilo časa za RR Jaz sem mega super. Sem pričakovala, da bo dvojna doza imela dvojni učinek, ampak očitno ne. Jajčnike komaj kaj čutim, ovulacijskih testov ta mesec nisem delala. Tako da dvomim, da je klomifen sploh prijel. Upam, da bo tudi stranskih učinkov sorazmerno manj... Očitno sem živi dokaz za tisto lastnost klomifena - večja doza ne pomeni nujno večjega učinka. Tako optimistično sem šla v ta mesec, zdaj pa mi je vse malo padlo dol... Ajde, da se malo potolažim - prejšnja dva meseca sem ful čutila, pa ni prijelo, mogoče pa sedaj bo. Vse bo jasno čez dva tedna. Doooolga dva tedna. Punce, kaj pa seznam? Se ga nobena ne upa lotit?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 30.1.2013 14:02:32
|
|
|
|
oreh
|
no, eto, z nogo in pol smo že v februarju. pa naj bo valentinov mesec zares ploden za vse čakajoče stare borke in veliko novink. Pridne smo bile v decembru, pa januarke so tudi dobro lulale, zdaj pa močno navijam še za lulanje v februarju. Kako je kaj LS? Witch a se ti spomniš kdaj ima Katte rok, a nima februarja ali marca? Kako pa je kaj s postopkom? lidik kam boš pa hodila? super za neplodnostno, že z vpisom si korak bližje . Lepo bodite, midva se greva zdej za 4 dni mal razvajat, da ne bom zgnilila doma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 30.1.2013 14:05:31
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Pa se tudi jaz selim naprej. Naslednje tečke pa res nočem več videt !!! Ne - pričakujem je 24.2. tetka witch, jaz vem da bova zdaj šle skupaj drugam !!!! men bo pestke razneslo, tako zelo stiskam!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 30.1.2013 14:28:41
|
|
|
|
brioš
|
Punce hvala za želje, posredovane ''bodočemu možu'' Ve pa v akcijo, februar je pred vrati-
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 30.1.2013 17:03:24
|
|
|
|
witch
|
lidik bo nama uspelo. Obema! oreh naša Katte bo konec marca dobila otročka. Jo že tudi jaz mičkeno pogrešam. Da poroča kako raste trebušček. Pri meni je pa vse nekaj čudno. Ta M je totalno čudna. Drugače sem pa mislila da bo ta krog IUI, pa rabim izvide SPB. Tak da bova to zdaj v kratkem oparvila, potem pa v postopek. Kako pa je vaša pikica? Tippi hvala za navijanje.
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 30.1.2013 22:01:27
|
|
|
|
Katte
|
Hej punce. Rok imam 28.marca. Trebušček raste, mali tudi, pridno brca, da mamice ne skrbi. Sem že na dopustu, naprej pa porodniška. Sem super, samo trebuh mi je začel otrdevati. Še vedno z vami.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 31.1.2013 2:50:50
|
|
|
|
Nikki34
|
Js mam se cel teden do M pa me je že začel zvijat :s. Slabo mi je. Kar pripisujem klomifenu. Nč mi ni vsec tole. Sploh. Seveda pa dzim pesti fuuuuul :).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 31.1.2013 6:23:29
|
|
|
|
lillith82
|
Dobro jutro Jaz se kar selim v februar. Moja bi morala pridt pred 3 dnevi, pa je še kar ni, tak da prihajam sem navijat Nimam pojma kdaj naj jo pričakujem, ker očitno se malo igra z menoj. Me pa nekaj zanima. Namreč marca imam termin v Leonišču in kak sem vidla so me naročili na dan ko naj bi imela ovulacijo. Meni se bo pa zdaj vse zamaknilo, še posebej me je pa frka da bom takrat imela ravno . A me pol sploh lahko kaj pregledajo?
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 31.1.2013 8:48:20
|
|
|
|
ta*mala
|
Jutro... Mene pa neki zanima... tiste, ki ste ali ste bile na klomifenu - a ste imele kakšne večje težave, stranske učinke?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 31.1.2013 9:06:56
|
|
|
|
Kaličopka6
|
moje sožalje in vsem, ki ste se morale preselit k nam v februar. naj bo uspešnejši za vse, držim pesti. jaz sem pred 4 dnevi totalno izgubila apetit, okus mam tako švoh, kot da imam totalno zamašen nos pa sem čisto zdrava. jem olive, ki jih nikoli nisem mogla, ket so mi preslane, zdaj mi pa takoo pašejo in sploh niso slane, črn ribez in bezgov čaj, ki sem ju oboževala pa mi sploh ne gresta v promet. po čaju mi je slabo in ga ne morm pit, ribez je pa tako grenak postal kot da je strupen. joške me bolijo in so vedno večje in težje. kaj takega se mi še ni pripetilo. pred m sem vedno požrešna do konca in joške me še niso bolele. od 15. dne cikla me nonstop špika po jajčnikih, zvija v maternici. sploh mi ni do sexa pa sem pred m vedno najbolj potrebna, zvečer mi niti dotiki ne pašejo, ga moram skos odganjat,da naj me pusti na miru. vse je obrnjeno na glavo kot da to nisem več jaz! sobota bo 29. dan cikla in kmalu bo jasno, kaj je. sicer pa imam še vedno namen počakat do 6.2. in šele takrat testirat, če bo potrebno. ne razumem ničesar, ne počutim se noseča in sploh ne vrjamem, da bi lah bla, nič mi ni jasno in upam, da se kmal znormalizira vse skp. se oglasim, ko bo dan D. srečno punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 31.1.2013 9:46:24
|
|
|
|
ta*mala
|
Kaličopka.... men tole diši na zate...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 31.1.2013 10:01:04
|
|
|
|
witch
|
ta mala jaz sem tri mesece jedla klomifen. Jaz med samim jemanjem nisem opazila nobenih sprememb. Nič. Ko sem nehala takrat me je prvi mesec malo matralo. Drugače pa kot sem že rekla imam občutek, da mi klomifen ni povzročil niti tistega stranskega učinka ki bi ga moral. kaličopka tudi meni to diši po držim pesti.
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 31.1.2013 10:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaličopka6, odvisno, kako dolge cikle imaš, dokler menstruacija ne zamuja, so "znaki" bolj domišljeni, ampak težke boleče prsi! To se pa super sliši (če to pri tebi ni običajno za pms, pri meni ni bilo)! Jaz sem na podlagi tega posumila na prvo nosečnost. Je pa to nekako sovpadalo z dnevi, ko naj bi dobila menstruacijo. Držimo pesti! Anonimna
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?