|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013
26.1.2013 0:38:24   
bybyka_1987
Pozdravlene jaz se selim k vam!M bimogla dobit sele v pondlk,
Pa je ze dans prisla!:'( nasledne nocem videt 20-22.2.ne wem wec tocn ker se mi se hudica zacel ciklus spreminjat!
A vedn tocn k urca :'( no vglavnem sem v 5krogu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.1.2013 10:37:09   
brioš
Punce mene dajte med navijačice..smo na pavzi, ne vem sicer koliko časa..sigurno cca. 1-2m. Ampak bi vseeno malo čvekala z vami in navijala za vaše user posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 52
28.1.2013 8:43:44   
ta*mala
Jutro...

Kako ste kej?

Moja user posted image se je končno poslovila... tko da upam, da bo ta mesec bolj uspešen kot prejšnjiuser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 53
28.1.2013 9:57:39   
Anonimen
Jaz sem pa danes približno 4 dni po O in imam tak poseben občutek, ne vem kako bi ga opisala, filing imam da bo ta mesec uspelo, čeprav vem da 4DPO ni mogoče še nič čutit user posted image bolj za šalo kot zares user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
28.1.2013 11:13:51   
Kaličopka6
MEGi20 jaz sem prepričana, da si noseča! Še malo pa bo prišel najin dan D in bo valda vse jasno. Pri meni je trenutno tako, da sploh ne verjamem, da je uspelo. Moj pa skos pravi bomo videli in je poln upanja. Sem zaspanka, joške me bolijo, apetit mam ful velik, po jajčnikih me še vedno špika, zadnjič me je tud v maternici bolelo, kot da bi nekaj graspalo po rani od pregrade, edino beljakasta sluz je izginila in imam spet beli tok, ki pa ga je rahlo več kot običajno, mozoljčki so tud pr men in sem res tečna zarad njiih. Tako da sem 100%, da je to en velik debel PMS!!! :((( Sem čisto prepričana v to in vem, da ne bo nič! Ehhh...

Bybyka vso srečo!

Brioš hvala za podporo! Pa bosta zdržala tole pavzo? Midva sva se večkrat že odločla zanjo pa ni nikoli uspela :D.

ta*mala pred tabo bodo kmal dnevi za user posted image zato le pogumno in navijam, da vama uspe!

Anonimen jaz sem bla po O tud blažena, pol ko se pa bliža dan za user posted image , sem pa vedno manj blažena. Ta mesec sm bla celo v devetih nebesih ne samo blažena, ker je prvi krog po operacijah in je blo upanje tako veliko. Na srečo je ob meni partner, ki še vedno upa in verjame... Ostani v rožcah in naj se prime, naj občutek ne vara! Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
28.1.2013 15:46:40   
brioš
Kaličopka06 saj morava, možek je preživel teden v bolnišnici, problemi s srčkom, tako da pavza je nujna, ter obvezna...dr ne pustijo. user posted image

Ta*mala sta v akciji..juhu...držim pesti.user posted image

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 56
28.1.2013 19:08:48   
ta*mala
Hehe, hvala za držanje pesti, bejbe... itak da smo že u akciji... je blo težko čakat teh par dni, tko k vsak mesec... bomo zdj nadoknadili... pa še O teste sprobam, da vidim, kako ta stvar funkcionira...user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.1.2013 19:18:15   
bybyka_1987
Kalicopka hvala..
Brios pikepoke za twojo polovicko :-)

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 58
29.1.2013 6:40:51   
Nikki34
Evo tud mene :) navijam in ne pricakujem cca 8.2. +- dan. Upaaaam da je ne bo :) drugače me počasi čaka umetna....

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 59
29.1.2013 10:12:12   
Anonimen
Brioš, , dobro okrevanje tvojemu možu želim!

Nikki35, držimo pesti!

Mi2 se podajava v 1. krog. Imava že enega otročka, a ni bil načrtovan oz. presenetil naju je takoj, ko sva ukinila kontracepcijo, čeprav sva "pazila". Zavedam se, da sva imela veliko srečo!

Malo za motivacijo ... ste si izračunale PDP, če uspete februarja? Moj bo okoli 1. 11. hihihi, tudi prav!

NAVIJAM, še posebej za stare borke!

(odgovor članu Nikki34)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
29.1.2013 10:13:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Brioš, , dobro okrevanje tvojemu možu želim!

Nikki35, držimo pesti!

Mi2 se podajava v 1. krog. Imava že enega otročka, a ni bil načrtovan oz. presenetil naju je takoj, ko sva ukinila kontracepcijo, čeprav sva "pazila". Zavedam se, da sva imela veliko srečo!

Malo za motivacijo ... ste si izračunale PDP, če uspete februarja? Moj bo okoli 1. 11. hihihi, tudi prav!

NAVIJAM, še posebej za stare borke!

Joj, Nikki34, oprosti, ker sem te postarala!

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
29.1.2013 15:29:39   
lidik
Pa se tudi jaz selim naprej. Naslednje tečke pa res nočem več videt !!! Ne - pričakujem je 24.2.
tetka witch, jaz vem da bova zdaj šle skupaj drugam !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.1.2013 9:42:32   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6

Shana86 zelo te že pogrešam. upam, da si čimboljš! user posted image

Evo mene nazaj user posted image Možek je imel dopust, jaz sem pa uživala zadnje dneve brezposelnosti, pa še čas O je, tako da ni bilo časa za RR user posted image
Jaz sem mega super. Sem pričakovala, da bo dvojna doza imela dvojni učinek, ampak očitno ne. Jajčnike komaj kaj čutim, ovulacijskih testov ta mesec nisem delala. Tako da dvomim, da je klomifen sploh prijel. Upam, da bo tudi stranskih učinkov sorazmerno manj... Očitno sem živi dokaz za tisto lastnost klomifena - večja doza ne pomeni nujno večjega učinka. Tako optimistično sem šla v ta mesec, zdaj pa mi je vse malo padlo dol... Ajde, da se malo potolažim - prejšnja dva meseca sem ful čutila, pa ni prijelo, mogoče pa sedaj bo. Vse bo jasno čez dva tedna. Doooolga dva tedna.

Punce, kaj pa seznam? Se ga nobena ne upa lotit? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 63
30.1.2013 14:02:32   
oreh
no, eto, z nogo in pol smo že v februarju. pa naj bo valentinov mesec zares ploden za vse čakajoče stare borke in veliko novink. Pridne smo bile v decembru, pa januarke so tudi dobro lulale, zdaj pa močno navijam še za lulanje v februarju.

Kako je kaj LS? Witch a se ti spomniš kdaj ima Katte rok, a nima februarja ali marca? Kako pa je kaj s postopkom? lidik kam boš pa hodila? super za neplodnostno, že z vpisom si korak bližjeuser posted image user posted image .
Lepo bodite, midva se greva zdej za 4 dni mal razvajat, da ne bom zgnilila doma.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 64
30.1.2013 14:05:31   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Pa se tudi jaz selim naprej. Naslednje tečke pa res nočem več videt !!! Ne - pričakujem je 24.2.
tetka witch, jaz vem da bova zdaj šle skupaj drugam !!!!

men bo pestke razneslo, tako zelo stiskam!! user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 65
30.1.2013 14:28:41   
brioš
Punce hvala za želje, posredovane ''bodočemu možu''user posted image

Ve pa v akcijo, februar je pred vrati-user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 66
30.1.2013 17:03:24   
witch
lidik bo nama uspelo. Obema!

oreh naša Katte bo konec marca dobila otročka. Jo že tudi jaz mičkeno pogrešam. Da poroča kako raste trebušček.
Pri meni je pa vse nekaj čudno. Ta M je totalno čudna. Drugače sem pa mislila da bo ta krog IUI, pa rabim izvide SPB. Tak da bova to zdaj v kratkem oparvila, potem pa v postopek. Kako pa je vaša pikica?

Tippi user posted image hvala za navijanje.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 67
30.1.2013 22:01:27   
Katte
Hej punce. Rok imam 28.marca. Trebušček raste, mali tudi, pridno brca, da mamice ne skrbi. Sem že na dopustu, naprej pa porodniška. Sem super, samo trebuh mi je začel otrdevati.
Še vedno z vami.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 68
31.1.2013 2:50:50   
Nikki34
Js mam se cel teden do M pa me je že začel zvijat :s. Slabo mi je. Kar pripisujem klomifenu. Nč mi ni vsec tole. Sploh. Seveda pa dzim pesti fuuuuul :).

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 69
31.1.2013 6:23:29   
lillith82
Dobro jutro user posted image
Jaz se kar selim v februar. Moja user posted image bi morala pridt pred 3 dnevi, pa je še kar ni, tak da prihajam sem navijat user posted image user posted image
Nimam pojma kdaj naj jo pričakujem, ker očitno se malo igra z menoj.
Me pa nekaj zanima. Namreč marca imam termin v Leonišču in kak sem vidla so me naročili na dan ko naj bi imela ovulacijo. Meni se bo pa zdaj vse zamaknilo, še posebej me je pa frka da bom takrat imela ravno user posted image . A me pol sploh lahko kaj pregledajo?

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 70
31.1.2013 8:48:20   
ta*mala
Jutro...

Mene pa neki zanima... tiste, ki ste ali ste bile na klomifenu - a ste imele kakšne večje težave, stranske učinke?

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 71
31.1.2013 9:06:56   
Kaličopka6
moje sožalje in user posted image user posted image vsem, ki ste se morale preselit k nam v februar. naj bo uspešnejši za vse, držim pesti.

jaz sem pred 4 dnevi totalno izgubila apetit, okus mam tako švoh, kot da imam totalno zamašen nos pa sem čisto zdrava. jem olive, ki jih nikoli nisem mogla, ket so mi preslane, zdaj mi pa takoo pašejo in sploh niso slane, črn ribez in bezgov čaj, ki sem ju oboževala pa mi sploh ne gresta v promet. po čaju mi je slabo in ga ne morm pit, ribez je pa tako grenak postal kot da je strupen. joške me bolijo in so vedno večje in težje. kaj takega se mi še ni pripetilo. pred m sem vedno požrešna do konca in joške me še niso bolele. od 15. dne cikla me nonstop špika po jajčnikih, zvija v maternici. sploh mi ni do sexa pa sem pred m vedno najbolj potrebna, zvečer mi niti dotiki ne pašejo, ga moram skos odganjat,da naj me pusti na miru. vse je obrnjeno na glavo kot da to nisem več jaz! sobota bo 29. dan cikla in kmalu bo jasno, kaj je. sicer pa imam še vedno namen počakat do 6.2. in šele takrat testirat, če bo potrebno. ne razumem ničesar, ne počutim se noseča in sploh ne vrjamem, da bi lah bla, nič mi ni jasno in upam, da se kmal znormalizira vse skp.

se oglasim, ko bo dan D.

srečno punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 72
31.1.2013 9:46:24   
ta*mala
Kaličopka.... men tole diši na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate...

Neposredna povezava do sporočila: 73
31.1.2013 10:01:04   
witch
ta mala jaz sem tri mesece jedla klomifen. Jaz med samim jemanjem nisem opazila nobenih sprememb. Nič. Ko sem nehala takrat me je prvi mesec malo matralo. Drugače pa kot sem že rekla imam občutek, da mi klomifen ni povzročil niti tistega stranskega učinka ki bi ga moral.

kaličopka tudi meni to diši po user posted image držim pesti.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 74
31.1.2013 10:13:13   
Anonimen
Kaličopka6,

odvisno, kako dolge cikle imaš, dokler menstruacija ne zamuja, so "znaki" bolj domišljeni, ampak težke boleče prsi! To se pa super sliši (če to pri tebi ni običajno za pms, pri meni ni bilo)! user posted image Jaz sem na podlagi tega posumila na prvo nosečnost. Je pa to nekako sovpadalo z dnevi, ko naj bi dobila menstruacijo. Držimo pesti!

Anonimna user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?