Shana86
|
Kaličopka6 hvala :) Saj se ne bojim, samo res imam odpor do tega posega.... Ampak če bo treba, bo pač treba. Klomifen je meni obupen. Pri vsaki je drugače, tako da ti mogoče ne boš imela težav z njim. Mene okrog ovulacije grozno bolijo jajčniki, prav čutila sem dve boleči buli v spodnjem delu trebuha. Proti bolečinam sicer nisem vzela ničesar, sem pa bolj počivala in totalno brez užitka in tko mal 'na pol', samo da je spustil tisto noter Okej, pa teh par dni še nekako prenesem, potem se pa takoj po O začne grooozna depresija in brezvoljnost. Nič se mi ne da, sitna sem, skregam se z vsakim, ki pride mimo, ne čutim užitka ob nobeni stvari, ki mi je prej bila v veselje... To me od vsega skupaj res najbolj moti. Potem so tu še vročinski navali in obdobja, ko me ful ful zebe. Ne uspe me ogreti NIČ (poskusila šport, toplice, banja, dolg tuš, oblečena v medveda, čaj, šnopi, svašta). Potem je pa čez par ur bolje. In pa seveda čudaški napadi lakote. V 24h sem npr pojedla tavelik kozarec kumaric. In pa enkrat tale kombinacija: kava, čips, čokolada, kumarice, tuna, sok, kokakola, vino in banana. V ENI URI. Čudno, da mi je bilo slabo, ane? No to je pa pomoje vse Oprosti, če sem ti že vnaprej zagrenila jemanje klomifena, ampak sama nisem pričakovala, da bo imel tako močen vpliv name. Ponavadi nisem tako občutljiva, mogoče me malo meče kak dan pred M. Prav vesela sem, da je včeraj prišla M, da so hormoni popustili in sem spet normalna. Imam še en cikel, in to z dvojno dozo, juhej. Potem pa dosti tega. jona klara bebica25 navijam, da se je prijelo
|