Kaličopka6 -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 (31.1.2013 9:06:56)
|
moje sožalje in [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] vsem, ki ste se morale preselit k nam v februar. naj bo uspešnejši za vse, držim pesti. jaz sem pred 4 dnevi totalno izgubila apetit, okus mam tako švoh, kot da imam totalno zamašen nos pa sem čisto zdrava. jem olive, ki jih nikoli nisem mogla, ket so mi preslane, zdaj mi pa takoo pašejo in sploh niso slane, črn ribez in bezgov čaj, ki sem ju oboževala pa mi sploh ne gresta v promet. po čaju mi je slabo in ga ne morm pit, ribez je pa tako grenak postal kot da je strupen. joške me bolijo in so vedno večje in težje. kaj takega se mi še ni pripetilo. pred m sem vedno požrešna do konca in joške me še niso bolele. od 15. dne cikla me nonstop špika po jajčnikih, zvija v maternici. sploh mi ni do sexa pa sem pred m vedno najbolj potrebna, zvečer mi niti dotiki ne pašejo, ga moram skos odganjat,da naj me pusti na miru. vse je obrnjeno na glavo kot da to nisem več jaz! sobota bo 29. dan cikla in kmalu bo jasno, kaj je. sicer pa imam še vedno namen počakat do 6.2. in šele takrat testirat, če bo potrebno. ne razumem ničesar, ne počutim se noseča in sploh ne vrjamem, da bi lah bla, nič mi ni jasno in upam, da se kmal znormalizira vse skp. se oglasim, ko bo dan D. srečno punce [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|