Kaličopka6 -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 (18.1.2013 9:03:34)
|
Oh kako sem jezna, ker včerajšnje [sm=sloncek.gif] ni uspelo, ker sva mogla po njegovem šihtu iz Lj it na pot in sva nazaj prspela šele ob enih zjutraj, vmes pa ni blo nč časa!!! In to lih na 14. dan cikla nisva. Sva vse dni prej in pol morda lih ključen dan, ki sem ga čakala tri mesce spustiva. Kar ponorela bom! Danes me je sama jeza!!! Tolk sm jezna da nimam volje več za prav nič! Jaz ne verjamem, da spermiji v men preživijo en dan. Po moje kar takoj crknejo. Če ta cikel ne uspe bom kupla ovulacijskih testov za cel mesec, ker imam dovolj tega, da mi ni nič jasno,plus to pa sm jezna, ker po moji sluzi nikol ni znaka, da mam o, je skos bela in v minimalnih količinah!!! Ma jezna sm ko vrag, še sploh zato, ker vem kk minimalne šanse mam in sploh ne morm vedt kolk časa bom sploh mela kratke cikle po op... Ehhhhhhhhhh!!!! [sm=smiley19.gif] Pa ne mi rečt, da naj bom pozitivna in umirjena, ker drugače sploh ne bo uspelo in da mam o lah tud na kir drug dan in da je najbolš, če sexaš na dva dni in vsa ta dejstva, ker sm tolk jezna, da ne vrjamem v nobeno od njih. Ma res glupo je ko se tolk trudim pol pa lih tist sveti dan zamrdava! In ta jajčeca so tolk prfliknjena, ker tako hitro propadejo in zavidam vsem živalskim vrstam, ki ovulirajo ob spolni združitvi. Trenutno bi bla najraje ena od teh vrst kot pa primarno neploden Homo sapiens sapiens! Ne, še raje bi bla paličnjak, ki brez oploditve znese miljon jajc in ma takoj miljon potomcev al bi bla pa raje kar spužva, ki si odtrga del telesa in ji iz njega zraste klon, odtrgan del pa se takoj obnovi. Zakaj je Bog tako krut do človeka in zakaj ima miš lahko takoj 10 mladičev?!! Kje je pravica, kje je smisel?! Omg kako sem smešna s temi razmišljanji [sm=smiley36.gif]. No, zdaj sem pa že boljše volje. Joj kako bova danes [sm=sloncek.gif]!!! Kar z dvojčki bom zanosila, da bo fer, za obe leti nazaj [sm=smiley36.gif]. Hahahahaha [sm=smiley36.gif]. Joj punce moje kolk vam jz stiskam pesti, da bi uspelo! Ker to je noro kar mormo dajat skozi! Srečno pa lep dan jz grem pa tud počet bolj resne stvari. [sm=smiley36.gif] čaw čaw
|
|
|
|