snowgirl -> RE: psiček manjše rasti? pomoč (9.1.2013 14:18:52)
|
Doll sploh ne bom reagirala na tvoje provokativne komentarje (ker to počneš povsod in na vseh temah) in ne žali me, ker tudi jaz tebe nisem! Če bi dobro prebrala moj komentar... Tippi sem se narobe izrazla, pekinezerko že lahko naskoči labradorec, ampak se ti mladički nikoli ne bodo skotili. Pekinezerji imajo že pri kotitvi mladičev pekinezerjev (mama+oče) velike težave zaradi prevelikega obsega glavic in je večkrat potreben CR, drugače lahko pride do hudih komplikacij. Zato obstajata samo dve varjanti, da je momsy narobe slišala, ali pa da mama ni pekinezerka, ampak neka mešanka in posledično tudi večja od pekinezerjev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Glede karakterja pa, pekinezerji so znani po svoji glasnosti bla bla bla bla... Tko kot psa vzgojiš, tko pa ga imaš. Naša laja ko kdo pride k bajti, dokler je ne počoha, potem pa gre na svoj prostor in je mir. Pa za hrano fehta, k so jo našio tko navadli. Pri sosedi majo pa 3, pa se med sabo grizejo, tudi otroka so že šavsnili in podobno... Za vsakega posameznega psa pa ne moreš pri 2m vedet kak karakter bo imel (trmast, igriv, miren...)
|
|
|
|