RE: psiček manjše rasti? pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki

Sporočilo

monsy -> RE: psiček manjše rasti? pomoč (9.1.2013 15:18:04)

snowgirl maš ZS!! [sm=jezicek.gif]

Doll -> RE: psiček manjše rasti? pomoč (9.1.2013 15:41:16)

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

doll mam že eno samičko tako da vem kako vse to glede cepljenja, čipiranja, knjižice,... in vsega poteka. pred tem sem imela psa 12 let, tko da se razumem v te zadeve.

Je pa prvič da hočem manjšega, zato sem vprašala samo to : "če se da velikost psa ocenit po tačkah oz.šapah!!!" in nič drugega...

Joj oprosti,ker sem predlagala zavetišča,ne bom več.
za sličico greš sem http://shrani.najdi.si/ ,daš browse najdeš kam si dala sličico klikneš shrani in potem kopiraš ali url slike ali pa kodo za forum

monsy -> RE: psiček manjše rasti? pomoč (10.1.2013 10:39:15)

Sporočam da kužka nismo vzeli, ker je bil prevelk, ma pa že 5 mesecev in je večji od mame. in ja res je labradorec (od soseda, smo šli pogledat) naskoču pekinezerko.[sm=smiley1.gif]pa ona ni mešanka. baje da je mela 7 mladičev in je bla tko debela da ni mogla hodit [sm=smiley36.gif]

so bili pa lastniki full fajn prijazni,..
bova iskala [sm=kuza.gif] naprej,...

Sportni.ca -> RE: psiček manjše rasti? pomoč (10.1.2013 11:16:07)

Ha, noro, sploh si ne morem predstavljat [sm=jezicek.gif] Pa srečno pri naslednji izbiri [sm=kuza.gif][sm=smiley20.gif]

monsy -> RE: psiček manjše rasti? pomoč (27.1.2013 10:59:36)

...sva šla že drug dan takoj po jack russela terierja [sm=smiley1.gif]

tko da glede na to da ma 2 meseca, moram rečt da je kar pestro!!! [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: psiček manjše rasti? pomoč (27.1.2013 11:19:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi
Mimogrede, ne vem zakaj ne bi mogel labradorc naskočit pekinezerko?? Če bi bilo obratno, bi celo pomislila, da je nemogoče, tako pa, ej folk, vse je možno [sm=smiley36.gif]

NA lastne oči sem videla kako je mali pudel naskočil kar konkretno ovčarko ... in tudi mladički so bili potem zelo zelo cortlih [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]