Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: psiček manjše rasti? pomoč 9.1.2013 15:18:04
|
|
|
|
monsy
|
snowgirl maš ZS!!
|
|
|
|
RE: psiček manjše rasti? pomoč 9.1.2013 15:41:16
|
|
|
|
Doll
|
IZVIRNO SPOROČILO: monsy doll mam že eno samičko tako da vem kako vse to glede cepljenja, čipiranja, knjižice,... in vsega poteka. pred tem sem imela psa 12 let, tko da se razumem v te zadeve. Je pa prvič da hočem manjšega, zato sem vprašala samo to : "če se da velikost psa ocenit po tačkah oz.šapah!!!" in nič drugega... Joj oprosti,ker sem predlagala zavetišča,ne bom več. za sličico greš sem http://shrani.najdi.si/ ,daš browse najdeš kam si dala sličico klikneš shrani in potem kopiraš ali url slike ali pa kodo za forum
|
|
|
|
RE: psiček manjše rasti? pomoč 10.1.2013 10:39:15
|
|
|
|
monsy
|
Sporočam da kužka nismo vzeli, ker je bil prevelk, ma pa že 5 mesecev in je večji od mame. in ja res je labradorec (od soseda, smo šli pogledat) naskoču pekinezerko. pa ona ni mešanka. baje da je mela 7 mladičev in je bla tko debela da ni mogla hodit so bili pa lastniki full fajn prijazni,.. bova iskala naprej,...
|
|
|
|
RE: psiček manjše rasti? pomoč 10.1.2013 11:16:07
|
|
|
|
Sportni.ca
|
Ha, noro, sploh si ne morem predstavljat Pa srečno pri naslednji izbiri
|
|
|
|
RE: psiček manjše rasti? pomoč 27.1.2013 10:59:36
|
|
|
|
monsy
|
...sva šla že drug dan takoj po jack russela terierja tko da glede na to da ma 2 meseca, moram rečt da je kar pestro!!!
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?