|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avokado
10.9.2005 17:47:10   
Anonimen
Ne morem verjeti..še nikoli ga nisem jedla. In danes slavnostno ga olupim in že pogled na zmazek no pa le vzamem en košček...ojej...zdaj vem zakaj ga nisem nikoli jedla in ga nikoli ne bom.

Nejc pa je poskusil in ga vrgel daleeeččččč proč.

Vem da je zdrav in oh in sploh..kako naj izboljšam okus? Da ne bo imel okusa po avokadu?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   avokado
10.9.2005 17:48:30   
Anonimen
Avokado brez okusa po avokadu? Ne vem...
Sem pa videla v trgovini posušene jabolčne rezine z okusom jagode in Coca-cole, tako, da...

Oh, kam gre ta svet...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   avokado
10.9.2005 20:04:51   
urskas
jest sem ene dvakrat naredila avokadov namaz (z veliko čebule, kumaricami, jajcem pa še kaj) in nam je bilo vsem všeč, tak sočen poletni namaz (mala je bila takrat še pramajhna).

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avokado
10.9.2005 20:58:58   
CatJa
Prvic je res mal cudno. Jaz ga zdej naravnost obozujem, sam je na zalost precej drag. Poskusi ga dat zraven v solato, se okusila ne bos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   avokado
11.9.2005 3:10:27   
SPORTINA
veliko ljudi ga ne mara...

ampak se mi zdi, da je tezava v tem, da kar olupljen
pa res ni dober...

meni so se v sluzbi vedno cudile, kako ga lahko jem,
in moj tudi, sedaj pa ga obozuje...

obvezno limona, sol, malo pretlacen ali narezan na kruh recimo ali celo topel kruh, p aspodaj malo masla ali ramin namaz...bomba!

receptov cel kup...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   avokado
11.9.2005 5:27:31   
fionaP
Veš, kaj naredim jaz: olupim ga in narežem na tanke rezinice, ki jih zložim na kos kruha. Posolim in popopram.
Simpl pa njam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avokado
11.9.2005 9:25:57   
SašaR
Jaz ga tudi jem na kruhu. Njamsi - poskusi samo obvezno ga moraš rahlo posoliti.
Njamsi, njamsi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avokado
11.9.2005 9:28:37   
SašaR
Še to, ko ga kupuješ se ti mora pod prsti rahlo "vdreti"! Rahlo mehak mora biti, ker če je trd potem še ni zrel in je čuden!
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avokado
11.9.2005 13:26:51   
Anonimen
Ja je bil mehak, ma ne. Mogoče drugo leto. Sem kupila dva, vsa navdušena, pa sem enga pospravila v koš, drugi pa šel kolegici.

Hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   avokado
11.9.2005 13:30:50   
Anonimen
Jaz pa se tudi zaradi avokada vsakokrat veselim kakega potovanja čez lužo, da si ga vsak dan privoščim veliiik pladenj Običajno kar narezanega na kocke, slanega, v bistvu kot neka solata. Tako namreč jedo domačini. Njami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   avokado
14.9.2005 13:14:35   
žiža
Jaz pa avokado jem z enim čudnim namazom in je super. Avokaod prerežem po dolžini na pol, odstranim peško in pokapam z limono. speštaš ene par trikot sirčkov, dodaš dva stroka strtega česna, soliš mal popraš na koncu dadaš eno stepeno sladko smetano. Nafilaš namaz v avokado, popečeš toaste in mažeš namaz z avokadom nanje in je super dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   avokado
17.9.2005 23:19:25   
Marogica
Jaz pa avokado naravnost obožujem. Dostikrat ga jem kar tako, narezanega na koščke-brez vsega, ali pa ga narežem na solato.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?