Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 8:44:35
|
|
|
|
Češnca
|
Naj knjiga zagotovo House Rules (Jodi Picoult), dobra tudi Jaz ubijam (Giorgio Faletti), nekoliko pa razočarana nad The Fifty Shades Trilogy. Ampak za razvedrilo med študijsko literaturo je bila ok.
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 9:11:32
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka uuu, od Ursule Le Guin mi je zakon Leva roka teme in cikel Zgodb iz Zemljemorja. Glede na navdusenje - ce nisi ze prebrala, mocno priporocam trilogijo: Philip Pullman - Northen lights, The subtle knife, The amber spyglass (Slo: Severni sij, Pretanjeni nož, Jantarni daljnogled)
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 9:22:15
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Men so, ker so prve, ki sem jih prebral v angleščini. Če pa imaš kako priporočilo v podobnem žanru, pa prosim, na dan z besedo, ker mam na računalniku malo morje knjig po avtorjih. Minette Walters.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2013 9:48:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 10:28:10
|
|
|
|
mojamura
|
- Psihokibernetika - Maxwell Maltz
- Magija velikopoteznega razmišljanja - David J. Schwartz
- Vidimo se na vrhu - Zig Ziglar
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 10:59:24
|
|
|
|
aprilčica07
|
Kar se trenutno spomnim; Nejc Zaplotnik - POT, Cavazza - biografija
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2013 12:02:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 12:39:42
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Ne zapusti me nikdar Voda za slone Kaj storiti, ko nekdo umre
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 13:02:27
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka uuu, od Ursule Le Guin mi je zakon Leva roka teme in cikel Zgodb iz Zemljemorja. Glede na navdusenje - ce nisi ze prebrala, mocno priporocam trilogijo: Philip Pullman - Northen lights, The subtle knife, The amber spyglass (Slo: Severni sij, Pretanjeni nož, Jantarni daljnogled) The Golden Compass? fantasy - Lyra pa to.. nameravam se sicer lotit "Arab Historians of the Crusades" (Francesco Gabrieli), za sci-fi žanr si pa moram vzet cajt za "the Vorkosigan Saga" (kr zajeten kupček), ki je tako superiorno cheesy da lahko 50 shades of grey mal lulat pele pa Snow Crash moram prebrat - ta ma zanimivo premiso, ni kej (vse mam v angleščini, tko da good luck to me :P)
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 13:21:33
|
|
|
|
Grizo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe. Kakšno kul reklo, ZmajTolovaj. Sem si ga izposodila za današnji post na http://www.facebook.com/knjiznikoktajl - saj nimaš nič proti, kajne?
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 13:36:19
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Kar, kar. Ni moj patent (ga pa s pridom uporabljam)
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2013 16:48:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2013 16:49:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 17:45:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Poker face Jodi Picoult Vse njene knjige se dobro berejo. * Ne brez moje sestre - C. Jones, K. Jonesin J. Buhring Tudi dobra.. Tole sem pa pozabila... Ta knjiga ti pa da mislit. Na momente nisem vedla, če bom lahko prebrala do konca.
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 18:17:28
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Favoriti Zbiralec kosti Mario Puzzo The Godfather Chris Carter The Crucifix killer Chris Carter The Executioner Chris carter The Night stalker Chris Carter The Death Scoluptor zanimive, samo niso mi pa za na top listo... Men so, ker so prve, ki sem jih prebral v angleščini. Če pa imaš kako priporočilo v podobnem žanru, pa prosim, na dan z besedo, ker mam na računalniku malo morje knjig po avtorjih. Si že bral H. Coben-a? Meni je super, čeprav so vse knjige po istem kopitu... Drugače pa Jo Nesbo, Camilla Lackberg, Arnaldur Indridason... no, meni so drugače nasplošno skandinavci zelo pri srcu, kar se tiče kriminalk. Pa Plesalec na krsti od J. Deaverja (isti kot je napisal Zbiralca kosti) je super. Aha, pa zgoraj omenjena Jaz ubijam. To je ena boljših kriminalnih trilerjev zadnjih let.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 8.1.2013 18:20:05 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 18:23:43
|
|
|
|
F*S*M
|
Lani sem prebrala vse knjige od Garwoodovw, pa od Susan Elizabeth Philips vse, zadnje dni sem pa prebrala Cavazzata (morem reč, da te kr mal stisne ko vidiš kako ga življenje tepe že cel življenje, pa se možakar še kar upira). Zdele se morem spravt na 50 odtenkov sive, pa ne vem če me bo prtegnla, bolj iz firbca, mam pa že v rezervi od Deverauxove in od Enochove, mel bolj sedejo knjige z zgodovinsko tematiko, pa čeprav je ljubeznski šund, samo da se dogaja nazaj :)
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2013 18:29:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 20:23:33
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Joj, men pa čedalje manj potegnejo te izpovedne .. Sem brala Živa zažgana, Ne brez moje hčerke ... Odkar sem brala Fant po imenu Dave, me pa kar mine, res. Groza.
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2013 21:26:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 21:29:51
|
|
|
|
Stanislava_
|
M.T. Ciceron: O dolžnostih.
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 9.1.2013 6:45:23
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poker face IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Joj, men pa čedalje manj potegnejo te izpovedne .. Sem brala Živa zažgana, Ne brez moje hčerke ... Odkar sem brala Fant po imenu Dave, me pa kar mine, res. Groza. Meni se pa zdi prav, da so te knjige napisane in prebrane, da se zavemo, da obstaja tudi takšen svet (tudi okoli nas) in da smo malce bolj pozorni na okolico in če zaznamo, da nekaj ni vredu tudi ukrepamo. Prav v tej knjigi se je toliko ljudi obrnilo stran, da ne moreš verjet in dopustilo, da ubogi otrok doživlja to grozoto. Še iz tega "žanra": * 3096 dni - N. Kampush * Imela sem 12 let ... - S. Dardenne Saj, to pravim. Itak da se je treba zavedat, ampak saj se zavedamo tudi sicer. Recimo Kampuscheva - raje si ne mislim, kaj se ji je dogajalo (so bili že časopisi dovolj nazorni). Bolj bi bilo treba poudarjat, kako se takim stvarem izogniti ..
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 9.1.2013 6:46:32
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Ne zapusti me nikdar To sem pa dobila za darilo in še čaka na polici.. No, me zanima, kakšna se ti bo zdela. Jaz sem čist not padla in o njej razmišljala še mesece, taka tematika ... Enim pa ni bila bohvekaj. Priporočam, da se je kar lotiš
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 9.1.2013 10:04:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Joj, men pa čedalje manj potegnejo te izpovedne .. Sem brala Živa zažgana, Ne brez moje hčerke ... Odkar sem brala Fant po imenu Dave, me pa kar mine, res. Groza. Jaz imam pa obdobja. Trenutno sem v obdobju teh izpovednih. Čeprav po recimo dveh zaporednih moram presekat s kakšno bolj lahkotno. Pred tem sem bila v obdobju Zapravljivke ipd, obdobje mafijskih (vse od Puzzota)... najmanj kar me pritegne so klasični romani ala angleško podeželje z gradom in grofom, to mi ni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2013 20:29:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?